Proiect Phare
Moderator: Manu
Proiect Phare
Salut, va anunt cu bucurie, ca am reusit sa trecem de selectia prepropunerilor in programul de incluziune sociala Phare 2006. Ramane sa avem aceeasi bafta si la selectia finala a proiectelor. Am aplicat cu un proiect care isi propune sa identifice domeniile in care nevazatorii ar putea munci si sa ajute angajatorii sa adapteze locurile de munca identificate ca fiind compatibile cu competentele nevazatorilor. E un proiect foarte mare, care ar trebui sa se desfasoare pe durata unui an intreg si care daca va fi castigator va putea ajuta persoanele cu dizabilitati de vedere sa scape de meseriile traditionale: masaj si invatamant in scolile speciale. Spuneti cu totii o rugaciune pentru acest proiect.
-
- Colonel
Aveti toata sustinerea mea. Sufleteste sunt alaturi de echipa extraordinara care a facut posibil un vis frumos: Pontes e aproape de primul proiect castigat. Sa fie intr-un ceas bun!
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Re: Proiect Phare
A fost, si ramane un proiect bun pe care il putem implementa pe activitati din resursele pe care le dispunem. Posibil sa mearga si sigur merita incercat.
Don't fear, just wonder. You are more than life. Mind is power and desire.
Din cate imi amintesc sunt cateva activitati mai simple, precum workshop-urile, informarea care se pot face. Ar trebui sa ne intalnim si sa mai discutam.
Am putea sa incercam sa promovam o macheta a unui proiect phare, pe plan local, iar grupului tinta format din oameni de afaceri sa i se ofere oportunitatea de a sustine financiar proiectul fie prin donatii fie prin parteneriat (Dupa cum ai observat in mailul pe care I l-am trimis lui Florin, poate urmeaza sa il posteze pe grupul consiliului). am putea combina cele 2 proiecte, cel despre care v-am scris si cel vechi, la nivel local poate ne-ar iesi ceva tentant pentru investitori.
Am putea sa incercam sa promovam o macheta a unui proiect phare, pe plan local, iar grupului tinta format din oameni de afaceri sa i se ofere oportunitatea de a sustine financiar proiectul fie prin donatii fie prin parteneriat (Dupa cum ai observat in mailul pe care I l-am trimis lui Florin, poate urmeaza sa il posteze pe grupul consiliului). am putea combina cele 2 proiecte, cel despre care v-am scris si cel vechi, la nivel local poate ne-ar iesi ceva tentant pentru investitori.
Don't fear, just wonder. You are more than life. Mind is power and desire.