salut tuturor. De cateva luni am inceput sa joc Alter aeon, un mud. daca nu stiti ce este un mud, voi explica aici pe scurt: un mud este un joc care poate fi jucat prin scris. de exemplu, daca ai vrea sa te duci in est, sscrii east, sau direct e pentru prescurtare.
Multumesc lui Bogdan Muresan pentru joc, iar in continoare voi face cateva calitati ale jocului:Jocul este rpg. ai propriul tau character, o clasa, sunt sase clase: mage, warrior, necromancer, druid, cleric si thief. Fiecare clasa are abilitatile si dezabilitatile ei, spelurile si skilurile ei. Caracterul tau are si niste statusuri: dex (dexteritate), con (constitutie), int (inteligenta), firesave (protejare in potriva focului), icesave (protejare in potriva ghetii(, zapsave (protejare in potriva curentului electric), wis (wisdom). Jocul are si un system de experienta. Questuri sunt la tot pasul. Eu intru des pe doua caractere: Razvan: level 19 mage si Lusy: level 17 warrior. aa, eram sa si uit. Lincul catre pagina este:
www.mush-z.com.
Multumesc ca ati citit. voi updata acest post pe masura ce-mi mai amintesc lucruri si pe masura ce descopar, si voi face si o lista cu speluri si skiluri. sper sa va placa. experienta fericita!
Alter aeon, un mud care merita jucat
Moderator: Manu
Alter aeon, un mud care merita jucat
pentru ajutor cu jocurile contactatima la adresa de Skype robinson.razvan sau la adresa de icloud
-
- Plutonier