Death Match - a new begining

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Valentin
Sublocotenent

Death Match - a new begining

Mesaj de Valentin »

vreau ca in topicul asta sa discutam despre jocul death match. a new beginning. acesta este un joc recent aparut, este inca in faza de testare si e plin de buguri dar momentan se poate juca destul de bine.
acest joc este un fel de MUD cu sunete. momentan este implementat un system de lupte, se pot face bani prin extragerea metalelor din asteroizi si sunt disponibile mai multe nave spatiale. jocul incepe sa devina foarte complex, momentan userul se poate deplasa prin nava si poate actiona consolele acesteia.
pentru mai multe informatii intrati pe topicul urmator: http://forum.audiogames.net/viewtopic.php?id=14899 aici veti gasi de asemenea in primul post linkul de download.
eu sunt valentin in joc daca aveti nevoie de ajutor.
enjoy.
florianionascu7
Sergent major

Dead mach a new beginning.

Mesaj de florianionascu7 »

Da, l-am jucat şi eu. Jocul Este o premieră în categoria jocurilor audio, nu cred că mai există astfel de jocuri pentru nevăzători.
Jocul merge cu Jaws şi NVDA, din câte am văzut.
Aş vrea să te întreb, Valentin, jocul își face ubdate-urile automat? :D :?:
florianionascu7
Sergent major

Dragi prieteni, a apărut o nouă versiune a jocului Dead mach a new beginning. Din păcate nu am un link de dowload, dar dacă o vreți, contactaţi-mă în privat pe Skype: florianionascu7 sau Yahoo! Messenger: FlorianIonascu@yahoo.com.
Vă mulțumesc!
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

jocul nu isi face singur update insa primul post de la linkul pe care l-am pus in primul post este actualizat de fiecare data cand apare o versiune noua...
florianionascu7
Sergent major

Mulțumesc de informaţie Valentin. Mereu când apare o versiune nouă a jocului am pe cineva care mi-o trimite prin Skype.
Vlad_Ciotescu
Plutonier

Mesaj de Vlad_Ciotescu »

salutare.
Da asa e. eu i-am trimis-o lui florian de fiecaredata cand a aparut o versiune noua
dar din pacate am fost banat de acolo ca din greseala am distrus planetasignis alpha
florianionascu7
Sergent major

Da, mulțumesc Vlad. Vreau să vă spun: jocul fiind beta, pare destul de instabil. Nu îmi place faptul că Danni, creatorul jocului, închide mereu serverul! M-am hotărât ca atunci când va apărea destul de stabilă genul... 1.0, nu-l voi mai juca. În rest jocul e foarte tare! am menţionat în primul meu post din topic, jocul este o premieră în categoria jocurilor audio.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

de fapt nu danny inchide jocul ci de obicei se opreste serverul pentru ca inca se mai lucreaza la el si are anumite problem. ziua se intampla foarte des pentru ca atunci dany nu e online la el fiind o ora foarte tarzie, insa seara si noaptea jocul e intotdeauna online.
florianionascu7
Sergent major

Aha, am înţeles.

Aş avea o rugăminte, când apare o versiune mai stabilă a jocului, gen 1.0, să mă anunţaţi şi pe mine.
florianionascu7
Sergent major

Salutare! A mai apărut vreo versiune la Death mach a new beginning?
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

ieri a aparut o versiune noua care introduce teleporterele portabile si harta stelara. de asemenea jocul a devenit foarte stabil, serverul fiind online tot timpul.
florianionascu7
Sergent major

Dragi prieteni! A apărut o nouă versiune la Death mach a new beginning. O puteţi dowloada şi voi de la acest link. https://www.dropbox.com/s/gt8p9nf5svyib ... 4.exe?dl=0
florianionascu7
Sergent major

Salutare prieteni! Demult n-am mai postat pe aici...
De când n-am postat eu, jocul Death mach a new beginning şi-a făcut fel şi fel de update-uri. Este mult mai stabil!
Poţi să îţi faci propiul tău system, poţi face planete... Însă am o nedumerire...

Valentin, de ce material ai nevoie pentru a pune teleporter la planetă sau ship-iard? Şi, cum le dobândeşti?
Stelian
Caporal

Mesaj de Stelian »

Salutare! Țin să vă anunț că Danny a făcut în așa fel în cât să va puteți face propriile voastre servere. Dacă nu aveți portul 1234 deschis vă puteți conecta la serverul hostat de Joseph Weakland. Adresa serverului este josephweakland.ddns.net iar portul 1234. Vă aștept pe toți pe acest server!
florianionascu7
Sergent major

Salutare prieteni. Confirm cele spuse de Stelian sau Harry Potter, user-name-ul de folosite în jocuri.
Dar trebuie să spun că serverul menționat în postarea anterioară mai dă crash-uri, dar își revine repede, în rest ne putem juca liniștiți.
Există deja o clasă de nave numită War Ship, construită de Vlad Ciotescu.
Așadar, ne vedem în joc.
Sunt 7ro, dacă aveți nevoie de ajutor.
Scrie răspuns