Home Cinema

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
AlexCalina
Sublocotenent

Home Cinema

Mesaj de AlexCalina »

salutare,
mama a vrut sa-mi faca un cadou de moş,ştiind ca-mi trebuie un sistem audio pentru laptop.a fost ieri in carefour,iar cei de acolo in loc de sistem,i-au dat un home cinema. el se numeşte: Sistem Home Cinema 5.1 LG DH6430P,şi nu ştiu daca-l pot conecta la laptopul meu asus...a mai dat pe el,şi 800 ron.ei au zis ca merge prin HDMI,dar mi-e frica ca e o ţeapa.in plus,au zis ca puterea e de 1000 w.ma puteţi ajuta?
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

Salutare, cum crezi ca te-am putea ajuta? Din cate stiu asemenea sistem e in primul rand pentru vizionarea de filme si se leaga la un televizor. Mai nou insa si multe laptopuri au mufa hdmi, deci daca laptopul tau are asemenea mufa ar putea sa mearga foarte bine. Parerea mea e sa il duca totusi inapoi si de bani aia iti ia niste boxe simple care vor fi excelente pentru ascultat de muzica.
Gruia
IonPop
Colonel

Mesaj de IonPop »

In plus, daca acel sistem nu are niste boxe atat de mari incat sa incapi si tu in ele, atunci sigur e teapa cel putin pentru motivul ca nu au 1000 de wati.
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

In continuare la ce am scris mai sus, m-am uitat pe siteul unui magazin si am vazut ca de banii pe care i-a dat mama ta iti poti lua un amplificator si doua boxe. Personal cred ca e cea mai buna solutie pentru ascultat de muzica. Eu am un amplificator akay si doua boxe pioner si sunt foarte multumit.
Gruia
AlexCalina
Sublocotenent

Mesaj de AlexCalina »

referitor la ce a zis ion pop,da.are doua boxe mari şi lungi,3 mai mici,şi sobuferul.asta ma intrebam şi eu,daca ar scoate acei 1000 w cum scrie la specificaţii.m-am uitat şi la al meu asus,şi are HDMI. acum,nu ştiu.am scris aici in speranţa ca mai sunt persoane cu home cinema
IonPop
Colonel

Mesaj de IonPop »

Uite de exemplu in pagina de mai jos se pot vedea mai multe tipuri de boxe si amplificatoare de boxe in jur de 1000W. Pentru unele se arata si dimensiunile in inch (inch-ul este notat cu o ghilimea). Prin comparatie in functie de pret si de dimensiuni ti-ai putea da seama daca boxele tale sunt intr-adevar de 1000W, sau prin comparatie in functie de pret ti-ai putea da seama de potentiala diferenta de calitate:

http://www.electronic-star.ro/Set-boxe_ ... tAodIGkAQw

Cred ca dimensiunea in inch reprezinta diametrul difuzorului din boxa, dar nu sunt sigur de asta.
Ioto
Plutonier

Mesaj de Ioto »

Sincer, nu știu dacă cineva mai folosește sistem Home cinema atâta timp cât există smart TV-uri. Prețul acestora a scăzut. iar la capitolul audio, îți ei un 5.1 mai ieftin și tot te-ai scos. Toate televizoarele non smart au intrare hdmi și ieșire jack de 3,5 MM. Prin hdmi îl conectezi la laptop și vezi direct pe tv conținutul afișat pe ecranul acestuia. Eu cred că nu merită un sistem home cinema.
Scrie răspuns