Ajutor:probleme cu fisiere care nu pot fi sterse

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
MihaiNemes
Sergent

Ajutor:probleme cu fisiere care nu pot fi sterse

Mesaj de MihaiNemes »

Buna seara!

Am o problema. Nu stiu din ce cauza nu pot sa sterg un fisier de pe un hdd extern.

Dupace confirm ca vreau sa fie sters fisierul respectiv imi apare urmatorul mesaj:

An un expected eror is keeping you from deleting the folder. If your continue to receive this eror, yo can user the eror for search for help with this problem.

Ma poate ajuta cineva?
Multumesc anticipat.

P.S.Nu am stiut exact in ce sectiune sa postez acest mesaj. Daca nu e ok imi cer scuze.
Mihai
Cornel
Locotenent

Mesaj de Cornel »

Poti da mai multe detalii? ce tip de fisier este, adica ce extensie are? e posibil sa provina de la antivirus; uneori astfel de fisiere se sterg doar dupa o formatare.
Cornel
IonPop
Colonel

Mesaj de IonPop »

Din acel mesaj de eroare pare ca se incearca stergerea unui folder, nu a unui fisier. Un astfel de mesaj poate aparea cand in acel folder exista un fisier deschis cu un program. Daca de exemplu acel folder contine fisiere mp3 si unul dintre ele a fost deschis cu Winamp, uneori chiar dupa ce se inchide programul Winamp, de fapt nu se chiar inchide si pastreaza fisierul deschis, asa ca folderul in care se afla nu poate fi sters.
Sau uneori antivirusul verifica fisierele si pentru asta le deschide si in acel moment directorul in care se afla fisierele nu poate fi sters. Ar fi bine sa fie doar astfel de probleme si nu altele mai mari, eventual datorate unor buguri ale hard diskului. In mod normal dupa un restart ar trebui sa se poata sterge.
Scrie răspuns