Mycrosoft flight simulator
Moderator: Manu
-
- Plutonier major
Mycrosoft flight simulator
Sal.
Imi poate cineva explica in mare cum sta treaba cu mycrosoft fly simulator?
Adica fisierele, instalul si toate alea si in mare cam care sunt comenzile pentru joc.
Multumesc, si cred ca o sa fie util si pentru ceilalti care vor sa joace.
Imi poate cineva explica in mare cum sta treaba cu mycrosoft fly simulator?
Adica fisierele, instalul si toate alea si in mare cam care sunt comenzile pentru joc.
Multumesc, si cred ca o sa fie util si pentru ceilalti care vor sa joace.
-
- Capitan
Salut.
Pe langa Joc, pe care il instalezi cu Daimon Tools, trebuie sa mai ai si FS Navigator, ce ofera o interfata text la joc.
Cat despre comenzi, nu prea exista. Tot trebuie sa introduci parametrii de zbor, ca de exemplu altitudinea, viteza verticala, sa tot bifezi si debifezi tot felul de lucruri, depinde de situatie.
Nu este un joc pe care sa-l joci cu sagetuta precum celelalte.
In afara de asta, simulatorul nu prea poate fi utilizat cu jaws.
Pe langa Joc, pe care il instalezi cu Daimon Tools, trebuie sa mai ai si FS Navigator, ce ofera o interfata text la joc.
Cat despre comenzi, nu prea exista. Tot trebuie sa introduci parametrii de zbor, ca de exemplu altitudinea, viteza verticala, sa tot bifezi si debifezi tot felul de lucruri, depinde de situatie.
Nu este un joc pe care sa-l joci cu sagetuta precum celelalte.
In afara de asta, simulatorul nu prea poate fi utilizat cu jaws.
Stefan
-
- Plutonier
Salut. Flight simulator, este un subiect foarte complicat si interesant in acelasi timp. Pentru a putea juca fs, exista doua posibilitati. Fie cu FS navigator, modalitate descrisa de Stefan mai sus, fie instalarea unui addon care se numeste it's your plane. IYP, e un addon prin care controlul aeronavei se realizeaza vocal si cu un copilot virtual numit Michelle.
-
- Plutonier major
-
- Plutonier
Pentru a putea rula jocul, trebuie sa urmezi urmatorii pasi:instalezi simulatorul propriu zis, pe urma instalezi si inregistreziFS nav. Dupa instalarea componentelor mentionate, mergi in meniul start/programs si o sa gasesti fs navigator. In meniul FS navigator, trebuie sa deschizi FS nav DBC(data base creator). In fereastra de FS nav DBC, mergi cu tabul si cauti butonu create data base. Procesul poate dura cateva minute, asa ca e bine sa astepti pana iti apare mesajul ca a fost creata cu succes baza de date. Cam asta e. In arhiva jocului, am mai pus un addon care se numeste FS passengers, addon care simuleaza un zbor cu pasageri, iti construiesti o companie, castigi bani si ratinguri, promovezi la clasa superioara si tot ce tine de o companie.