telefon cu simbian

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

AlexCalina
Sublocotenent

telefon cu simbian

Mesaj de AlexCalina »

salutare,
dupa 2 ani de utilizare a unui iphone 4S,m-am decis sa revin la un dispozitiv cu system de operare simbian.
vreau sa imi spuneţi un model de telefon care sa aiba o baterie cat mai buna. sa ţina cat mai mult in conversaţii telefonice. nu ma intereseaza camera sau alte chestii. aş vrea totuşi sa nu fie glisant sau cu querty.
mulţumesc tuturor!
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

Sal. Problema e ca nu se mai fabrica, deci o sa fie cam greu sa gasesti. Oricum daca vei găsi e foarte posibil sa fie tot cu ecran tactil.
Gruia
AlexCalina
Sublocotenent

Mesaj de AlexCalina »

de gasit,se mai gasesc.netul e plin!ideea e ca vreau ceva care sa fie la baterie bun.sa treaca de 4 h in convorbire.sper doar sa nu ii se para cuiva trecerea asta de la ios inapoi la simbian o absurditate
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

ieri eu am trecut, cel putin temporar, pe un C5 cu Orange-ul. Adevarul ca dupa doi ani de Android 2.3 ma simt iar la largul meu.
Dupa parerea mea, cel mai bun telefon care se doreste pentru functia de telefon este C5.00. Tine bateria mult, este mic, usor cu bloc numeric ale carui taste se apasa foarte comod.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
BosGrigore
Plutonier

Mesaj de BosGrigore »

Si eu sunt incantat de Nokia c5-00, Am facut o alegere buna. As fi vrut sa aiba si wi-fi, Dar altfel este un telefon foarte bun.
Grigore
AlexCalina
Sublocotenent

Mesaj de AlexCalina »

cam cat costa acesta?
inca cateva intrebari: e adevarat ca acel Capac din spate are un joc? am auzit intr-un review. şi, e adevarat ca nu sta bine la partea de audiţie muzicala?
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Adevarat, cel putin in ceea ce-l priveste pe al meu, doar ca nu e joc, ci joculet, iar auditie muzicala in casti nu am incercat, intr-adevar la difuzoare nu se aude cine stie ce, dar nici nu m-as fi gandit sa ma delectez cu un Mozart cu el pus pe masa.
AlexCalina
Sublocotenent

Mesaj de AlexCalina »

chiar vreau o trecere inapoi la simbian.parca nimic nu se compara cu vocea de jaws, in italiana. practic, cu symbianul am crescut.
şi de 2 ani mi-e dor. şi prefer renunţarea la iOS. am gasit sa-mi vand iphone-ul meu cel 4S cu 1100 ron, iar in acest preţ sigur gasesc ceva.
AlexCalina
Sublocotenent

Mesaj de AlexCalina »

salutare,
vin cu o mare rugaminte.
e cineva dornic sa-mi trimita pe e-mail talksul? daca e, il iau eu de pe site-ul nuance.
daca ma ajuta cineva sa il fac sa mearga...
adresa de e-mail e urmatoarea: ioan_yo2011@yahoo.com
va mulţumesc,
o seara minunata tuturor !
AlexCalina
Sublocotenent

Mesaj de AlexCalina »

v-am cerut ajutorul deoarece,mama mi-a dat nokia ei e5,ca sa nu-mi mai cumpar eu acel c5...doar ca nu am talksul.şi daca-l descarc,o sa mearga 10 minute
AlexCalina
Sublocotenent

Mesaj de AlexCalina »

salutare!ca sa imi funcţioneze talksul,am cautat pe net.am mai reuşit sa gasesc inca un nokia e5 exact cum am eu,şi un c5!am reuşit sa le gasesc noi nouţe la preţuri decente.eu mai avand un e5,nu a mai mers talksul avand alta versiune inainte.deci,ce-mi recomandaţi?achiziţionareaa unui e5 nou,sau a unui c5?
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Depinde cum iti place: cu qwerty sau bloc numeric, cu wireless sau fara, mai mare sau mai mic.
AlexCalina
Sublocotenent

Mesaj de AlexCalina »

nu am neaparat pretenţii in ceea ce priveşte designul.vreau doar,sa imi mearga talksul %%!chiar daca poate ii fac ubdate-uri de sowft in caz ca sunt lucruri de actualizat.restul,sunt doar detalii.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Daca e Talks 5.31 merge cam tot ce trebuie sa mearga, deci nu neaparat ce s-ar dori sa mearga.
AlexCalina
Sublocotenent

Mesaj de AlexCalina »

ok,va mulţumesc frumos.
Scrie răspuns