Abby Fine Reader: Sfaturi utile

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Stefan_Ilioaica
Capitan

Abby Fine Reader: Sfaturi utile

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

Salutare.
Tocmai am instalat abby fine reader, vrand sa transform paginile unei carti in format .doc
Mentionez ca paginile erau scanate, in format .jpg
Am incercat de proba cu o pagina, dar problema e urmatoarea: Majoritatea cuvintelor sunt ok, nu au greseli.
Problema e ca imi amesteca randurile parca, unele sunt mai jos decat ar fi trebuit, al cincilea e dupa al saptelea si asa mai departe. Poate ca nu fac eu ceva bine, habar n-am. Mentionez ca abia am inceput sa folosesc acest program.
Mi-ar fi de folos cat mai multe sfaturi si ponturi in legatura cu acest program daca exista.
Se poate face ceva pentru ca paginile sa fie scanate mai bine, sa fie formatate frumos incat sa poata fi citite frumos cu jaws?
Orice sfat din domeniul abby fine reader este binevenit.
Stefan
Vortex
Sublocotenent

Mesaj de Vortex »

Salut,
O imagine jpg contine o singura pagina sau doua?
Daca sunt doua, trebuie sa intri in abbyy finereader la optiuni si sa alegi split dual pages.
Daca nu, poti sa mai incerci sa schimbi formatarea. Sunt 4 optiuni, exact copy, editable copy, formatted text si inca una pe care nu mi-o amintesc. Eu parca foloseam editable copy.
Vortex Website
Maximum de confort, cu minimum de efort.
Campus
Comandantul unitatii

Mesaj de Campus »

Salut
Mai poate exista posibilitatea ca pe o pagina de carte sa fie, de fapt, doua coloane sy mai multe coloane de text in paralel.
In cazul asta eu trebuia sa marchez vizual ariile de recunoastere ca sa iasa bine si, ca nevazator, nu stiu ce optiuni ai putea avea.
Toate cele bune!
Campus
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Dar nu raman si in Word tot coloane?
Daca raman si in formatul DOC tot coloane, eu stiu ca JAWS le citeste pe rand. Mai rau ar fi daca ar considera randuri intregi doua randulete adunate, asta ar fi grav de tot, am mai intalnit problema la primele pagini in unele carti, in rest nu prea s-a intamplat, ori ca nu am nimerit sa scanez carti cu coloane, ori ca nu au fost probleme, Abby formatandu-le corect in DOC.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Scrie răspuns