Azi am citit o pagina interesanta despre istoria Google de la inceput si pana in 2012. Daca va intereseaza... (este in romana):
http://www.google.com/about/company/history/
Istoricul Google
Moderator: Manu
Salutare!Intru-cat ceea ce vreau sa-ntreb este legat de google postez aici mesajul sa nu mai creez alt topic.O cunostinta mi-a creeat cont pe google pentru mail presupun(nu-mi amintesc sigur pentru ce anume)insa a uitat sa-mi furnizeze datele de cont.Cred ca le-am primit pe mail,insa din greseala le-am sters si nu le mai pot recupera din cosul de gunoi.Exista vreo modalitate de a-mi recupera parola?
- Manu
- General de divizie
Nu prea cred, decat daca a fost facut cum trebuie contul, adica cu numar de telefon confirmat sa iti trimita parola prin SMS.
Cu adresa de mail alternativa trebuie sa stii raspunsul la vreo doua intrebari, raspunsuri setate la crearea contului, dar aici lumea abia asteapta sa scape si nu cred sa fi dat prea mare important secventei. Asadar, vorbeste cu cel care a creat contul, poate isi aminteste cate ceva.
Cu adresa de mail alternativa trebuie sa stii raspunsul la vreo doua intrebari, raspunsuri setate la crearea contului, dar aici lumea abia asteapta sa scape si nu cred sa fi dat prea mare important secventei. Asadar, vorbeste cu cel care a creat contul, poate isi aminteste cate ceva.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)