Pontes Kick-ups, un joc de testare a vitezei de reactie
- Manu
- General de divizie
Pontes Kick-ups, un joc de testare a vitezei de reactie
Pontes Kick-ups este un joc de testare a vitezei de reactie, facând duble cu obiecte (de exemplu cu mingea in modul implicit).
Pe o suprafata de 24 de pasi, un obiect cade cu o viteza tot mai mare, pe masura ce acesta este intors prin lovire catre tavan.
Obiectul cade pe o pozitie aleatorie, iar viteza de cadere creste la fiecare lovire.
Obiectivul este reusirea unui numar cât mai mare de "duble", recordul fiind memorat pentru fiecare nivel de dificultate in parte.
Sunt in total trei nivele de dificultate: Usor (pentru a returna obiectul catre tavan trebuie sa va plasati sub el sau aproape sub el)), Greu )pentru a returna obiectul trebuie sa fiti si mai aproape de pozitia caderii) si Dificil (trebuie sa va plasati fix sub obiect pentru a-l putea nimeri).
Cu sagetile stânga / dreapta va deplasati pe suprafata, cu sageata in sus sau tasta spatiu se loveste obiectul.
S anunta scorul actual, P pune jocul pe pauza.
Se poate juca si cu mouse-ul, in loc de sageti acesta va fi miscat stânga / dreapta pentru deplasare, click stânga loveste, click dreapta anunta scorul actual.
Exista mai multe moduri, precum: cel implicit (Default cu minge), Bowling (cu sunete specifice acestui joc) si Câine si pisica (Dog and Cat, obiectul care cade fiind o pisica).
Pot fi create de oricine si alte moduri, pot fi gasite instructiuni pentru aceasta in fisierul de Ajutor / Help.
De la link-ul urmator se poate descarca fisierul de instalare:
Pontes Kick-ups (2,77 MB)
Pe o suprafata de 24 de pasi, un obiect cade cu o viteza tot mai mare, pe masura ce acesta este intors prin lovire catre tavan.
Obiectul cade pe o pozitie aleatorie, iar viteza de cadere creste la fiecare lovire.
Obiectivul este reusirea unui numar cât mai mare de "duble", recordul fiind memorat pentru fiecare nivel de dificultate in parte.
Sunt in total trei nivele de dificultate: Usor (pentru a returna obiectul catre tavan trebuie sa va plasati sub el sau aproape sub el)), Greu )pentru a returna obiectul trebuie sa fiti si mai aproape de pozitia caderii) si Dificil (trebuie sa va plasati fix sub obiect pentru a-l putea nimeri).
Cu sagetile stânga / dreapta va deplasati pe suprafata, cu sageata in sus sau tasta spatiu se loveste obiectul.
S anunta scorul actual, P pune jocul pe pauza.
Se poate juca si cu mouse-ul, in loc de sageti acesta va fi miscat stânga / dreapta pentru deplasare, click stânga loveste, click dreapta anunta scorul actual.
Exista mai multe moduri, precum: cel implicit (Default cu minge), Bowling (cu sunete specifice acestui joc) si Câine si pisica (Dog and Cat, obiectul care cade fiind o pisica).
Pot fi create de oricine si alte moduri, pot fi gasite instructiuni pentru aceasta in fisierul de Ajutor / Help.
De la link-ul urmator se poate descarca fisierul de instalare:
Pontes Kick-ups (2,77 MB)
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Plutonier
buna
sa stiti ca asa cum v-am spus in mesajul privat nu este un joc atat de complex
dar sa stiti domnule Manu ca sunteti un programator foarte bun
dar cand am chef sa ma distrez jucandu-ma pe calculator sa stiti ca acesta este numai bun pentru a ma distra cu sunetele sale
mai ales de la modul dog an cat
sa stiti ca asa cum v-am spus in mesajul privat nu este un joc atat de complex
dar sa stiti domnule Manu ca sunteti un programator foarte bun
dar cand am chef sa ma distrez jucandu-ma pe calculator sa stiti ca acesta este numai bun pentru a ma distra cu sunetele sale
mai ales de la modul dog an cat
- Manu
- General de divizie
Jocul e chiar foarte simplu, l-am finalizat pentru ca era deja creata o mare parte din codul lui ca exemplu pe forum in topicul despre BGT din IT and C.
De curiozitate: ce record ai reusit la nivelul Easy?
Cat despre aprecieri, iti multumesc, dar nu se poate spune ca as fi un programator bun sau rau, decat ca am sau nu idei si rabdare sa fac joculete cat de cat jucabile.
A fi un programator bun inseamna probabil mult mai mult, codurile mele cu siguranta nu sunt chiar cele mai eficiente, dar invatam in timp tot incercand, studiind.
De curiozitate: ce record ai reusit la nivelul Easy?
Cat despre aprecieri, iti multumesc, dar nu se poate spune ca as fi un programator bun sau rau, decat ca am sau nu idei si rabdare sa fac joculete cat de cat jucabile.
A fi un programator bun inseamna probabil mult mai mult, codurile mele cu siguranta nu sunt chiar cele mai eficiente, dar invatam in timp tot incercand, studiind.
-
- Capitan
- Manu
- General de divizie
Ar fi posibil. Jocuri online tip Super Tennis, deci sport, ar fi jucate.
Probabil voi face un Goalball, vorbeam noi de multa vreme de asa ceva pe la scoala. Cu sunetele ar fi o problema, dar... pana la urma se va gasi ceva convenabil...
Probabil voi face un Goalball, vorbeam noi de multa vreme de asa ceva pe la scoala. Cu sunetele ar fi o problema, dar... pana la urma se va gasi ceva convenabil...
-
- Capitan
-
- Plutonier
-
- Plutonier
-
- Plutonier
- Manu
- General de divizie
Totusi, nu stiu daca ar fi chiar ok sa folosesc sunetele lui Philip, eventual daca l-as intreba.Bogdan_Muresan scrie:Jocul de showdown ar fi mai usor de lansat din perspectiva audio. Sunt deja toate sunetele necesare, sunete din clasicul joc facut de Philip Benefall.
M-as apuca mai bine de un Goalball online.
O sa deschid un topic pentru a discuta putin regulile si cam care ar fi cel mai bun mod de a surprinde cat de cat realistic jocul.
Cred ca este pe site-ul www.jocuri.computerulmeu.ro.Vlad_Ciotescu scrie:si unde pot gasi clasicul joc de la philip bennefall
Bogdan si Vali mai puneau acolo unele jocuri, ar fi chiar bine sa fie si cele pe cale de disparitie, cele care nu mai sunt pe vreo pagina oficiala pentru ca au fost abandonate.
Cam toate jocurile facute de Philip inainte de era Blastbay nu mai sunt, in aceeasi situatie fiind si Tarzan Junior.
-
- Plutonier
- Manu
- General de divizie
Cum sa nu, fa daca te pricepi cat de cat la editat sunete sau daca gasesti sunete gata facute care sa se potriveasca.
-
- Plutonier
- Manu
- General de divizie
Fisierele .WAV ocupa mai mult spatiu. Poti converti cu multe programe din .WAV in .OGG.
Gasesti si convertoare online.
Eu folosesc programul Easy CD Extractor. Cu el e cel mai simplu, dai aplicatie pe un folder si ai optiunea Convert with Easy CD Extractor.
Gasesti si convertoare online.
Eu folosesc programul Easy CD Extractor. Cu el e cel mai simplu, dai aplicatie pe un folder si ai optiunea Convert with Easy CD Extractor.
Am invatat sa lucrez si eu cu Sound Fordge si am facut un mod pentru acest joc.
Se numeste Ioto Entertainment Space.
descarcati fisierul zip de la linkul urmator:
http://www.pontes.ro/ro/forum/fisiere/I ... _Space.exe
Se instaleaza direct unde trebuie.
Se numeste Ioto Entertainment Space.
descarcati fisierul zip de la linkul urmator:
http://www.pontes.ro/ro/forum/fisiere/I ... _Space.exe
Se instaleaza direct unde trebuie.
Ioto
Vizitati www.ioto.computerulmeu.ro
Vizitati www.ioto.computerulmeu.ro