Intrebari despre Windows

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Shady
Locotenent

Intrebari despre Windows

Mesaj de Shady »

Va salut dragii mei prieteni.Am si eu o problema....defapt nu e chiar pentru mine dar tot doresc s-o rezolv.Am un computer si un laptop.De ceva vreme a umblat sora mea pe laptop si a dereglat scrisul complet.Se vede foarte mic scrisul.....Abia intelegi ce scrie.Displayul apare la fel de mic.....la fel si startul.Si nu ar fi o asa mare problema daca nu ar aparea la internet scrisul la fel de mic.Nu poti citi nimic pe internet din cauza scrisului.Va rog frumos sa-mi spuneti ce e de facut.P.S : De reinstalat windows nu pot ca nu functioneaza cd rom-ul....Nu citeste nici un cd.Dar totusi sper sa nu fie nevoie de o asemenea masura.Ma gasiti pe adresa shady_rapid2008.Va multumesc.
Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

Salut,
Nu vreau sa par nepoliticos sau mai stiu eu cum, dar n-ai putea sa creezi un topic numit "Intrebari diverse" sau asa ceva? Datorita numarului foarte mare de topicuri create, cele cautate de catre alti utilizatori sunt foarte greu de gasit.
In afara de asta, nu stiu ce s-a intamplat, dar ai postat de doua ori acelas mesaj.
unul simplu, Iar in al doilea te citezi pe tine.
Sper ca am fost inteles, n-am vrut sa supar pe nimeni.
Stefan
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Am schimbat eu titlul subiectului, asta pentru ca intrebarea nu era despre laptop, ci despre Windows in general, practic marimea scrisului s-ar regla la fel indiferent daca e desktop sau laptop.

Daca era o intrebare strict despre laptop, exista un topic deja creat: Cunostinte, setari ce se refera exclusiv la laptop.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Scrie răspuns