Trimiterea unei carti in format mp3
Moderator: Manu
Trimiterea unei carti in format mp3
Va salut cu respect......De ceva timp am citit o carte....Frumoasa......Din pacate cu final tragic dar totusi placuta......Si as fi dorit,sa i-o trimit prin e-mail unui prieten.Cartea se numeste,,Trandafirii negrii'' de Sahib Djamal.Vreau,sa stiu daca se poate trimite prin e-mail ca mi-a mai spus cineva ca nu crede ca se poate trimite.....Cine ma poate ajuta,ma gaseste pe shady_rapid2008.
-
- Colonel
Draga Shady,
Daca vorbim de o carte audio intreaga, banuiesc ca e vorba de un fisier sau de un folder mai mare de 15-20 MB, asadar nici dupa arhivare nu o vei putea trimite direct prin email fiindca e prea mare.
Mai degraba o arhivezi zip si o trimiti prin intermediul unui serviciu de trimitere a fisierelor mari, gen www.transfer.ro sau www.yousendit.com , sau iti faci cont pe dropbox.com, o pui acolo si dai linkul.
Sau i-o trimiti prin Skype sau Yahoo Messenger.
Numai bine,
Andreea Neagu
Daca vorbim de o carte audio intreaga, banuiesc ca e vorba de un fisier sau de un folder mai mare de 15-20 MB, asadar nici dupa arhivare nu o vei putea trimite direct prin email fiindca e prea mare.
Mai degraba o arhivezi zip si o trimiti prin intermediul unui serviciu de trimitere a fisierelor mari, gen www.transfer.ro sau www.yousendit.com , sau iti faci cont pe dropbox.com, o pui acolo si dai linkul.
Sau i-o trimiti prin Skype sau Yahoo Messenger.
Numai bine,
Andreea Neagu
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători