recuperare persoane cu cecitate

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

Gabriella501
Cadet

recuperare persoane cu cecitate

Mesaj de Gabriella501 »

buna ziua!
bine v-am gasit pe acest forum adresat celor cu dizabilitati!
multumesc pt acest forum unde am gasit multe lucruri indispensabile. copilul meu are probleme de vedere, inca nu merge singur, ci sustinut, avand in vedere ca face de mic gimastica mai exact de cand era bebelus la un centru de recuperare, undeva prin zona dr.taberei la frigocom,mirunamed. sunt multumita de rezultate.
daca aveti si voi niste intrebari nu ezitati sa ma anuntati aici pe forum sa gasim mai multe solutii si sper sa reusim impreuna sa dam sanse cat mai bune acestor copii cu dizabilitati.
numai bine si multa sanatate!
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Ce probleme mai are copilul inafara celor de vedere? De ce face gimnastica de mic?
Ce varsta are acum?
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Ce reprezinta acele probleme de vedere(cecitatele)?Ce-nseamna aceste probleme?Ca eu spre exemplu m-am nascut cu o problema la coloana de la care am facut si alte complicatii.Am facut hidrocefalee(lichid in exces la cap(aceasta problema imi provoca dureri groaznice de cap si adesea si stari mai rele).Am dus aceasta problema ,,pe picioare'' timp de 16 ani datorita unui furtunel introdus in corp de la cap la burta.Dar am crescut si acest dren a trebuit schimbat.Dupa cum ma asteptam si mi se si spusese drenul s-ar putea sa-mi faca probleme pana ce organismul se va obisnuii cu corpul strain inauntru.Asa a si fost o lunga perioada fapt ce i-a determinat pe medici sa-mi inchida acel dren si sa ramana,sa ma obisnuiesc cu el inchis.N-ar fi fost o asa mare filozofie.Dar au aparut durerile din ce in ce mai mari si doctorii au spus,sa am rabdare...Cu rabdarea treci si marea(spune o veche zicala).Dar la mine nu a functionat aceasta zicala in totalitate.Mi-am pierdut vederea in urma unei compresii de nerv optic iar in prezent medicii inca-mi mai spun,sa am rabdare ca se va remedia candva.Incerc,sa-mi pastrez calmul gandindu-ma ca-ntr-o buna zi imi voi reveni.Bine ca avanseaza medicina si tehnologia.Ce m-as fi facut fara jaws.
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

salut, cred ca tu, ar trebui sa pui intrebari, fiind vorba de forum pentru orbi; nu ezita sa le pui, si daca copilul nu are alta probleme decat de vedere, nu fa greseli cu implicatii inimaginabile, dezvolta-i abilitatile sa mearga singur, nu stiu varsta lui, si de aia recomand asa...
Sanatate!
Scrie răspuns