Azi mi-am facut un cont pe Ovi Store si am constatat ca e foarte tare, sunt zeci de mii de aplicatii pentru telefonul mobil, atat gratuite, cat si pe bani.
Ideea mi-a venit cautand aplicatia Shazam pentru recunoscut melodii. Am vazut ce fain merge azi la Campus pe un Android si eram sigur ca trebuie sa fie si pentru Symbian.
Exista in Ovi Store, dar din pacate indisponibila pentru batranul meu E51.
Sistemul de configurare a contului si apoi de instalare a aplicatiilor este foarte simplu in Ovi Store.
Dupa ce se creeaza contul, trebuie confirmata adresa de e-mail si numarul de telefon.
Pentru a se verifica numarul de telefon, se trimite un SMS in care exista un link pe care se da Select pentru a deschide o pagina in care se multumeste pentru confirmare.
Sistemul detecteaza modelul telefonului si automat cautarile din site le face pentru acesta.
Mi-a spus ca Shazam nu este disponibil pentru E51, atunci am selectat eu manual C5, iar la rezultate a aparut Shazam. Chestia faina e ca dupa fiecare aplicatie gasita exista un link "Exp. Mobil", link pe care se apasa, iar in decursul urmatoarelor minute vine un SMS in care exista linkul direct de download pentru aplicatia aleasa. Mi-a venit si acest SMS, am dat Select pe link-ul din mesaj, dar s-a prins din nou ca am E51 si mi-a spus ca aplicatia nu este compatibila.
Va trebui sa mai vad daca nu cumva undeva gasesc un kit al acestei aplicatii pentru 3rd Edition... nu vad de ce nu ma lasa macar asa de proba sa instalez pe telefonul meu.
Un lucru tot e bun, cat mai stam cu Symbian putem gasi pe baza unui simplu search aplicatii de toate formele si felurile...
Ovi Store, mii de aplicatii pentru nokia cu Symbian
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
Ovi Store, mii de aplicatii pentru nokia cu Symbian
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)