buna tuturor.... nu am mai scris de mult pe aici, dar acum vin cu un joc foarte interesant... Torn City...
este un joc de tipul browser based in limba engleza.... in acest joc trebuie sa cresti in level si in ranc... poti face asta prin crime, atacand alti jucatori, antrenandu-te la sala.... dar acest joc nu e tipul de joc cu mafia de care e plin internetul in ziua de azi... in acest joc poti face mult mai multe lucruri: de exemplu.. poti sa te casatoresti.... poti sa ai o casa.... poti sa ai chiar si insula ta privata.... poti sa calatoresti in diferite tari... sa cumperi si sa vinzi diferite obiecte rare... are si un sistem de chat foarte fain... si foarte accesibil. pana acum nu am gasit nimic care sa nu fie accesibil cu jaws si am explorat destul de mult din el... si mult mai multe lucruri se mai pot face in acest joc... dar va las sa le descoperiti voi...
site-ul este www.torn.com dar daca vreti sa ma ajutati si pe mine in joc va dau referalul meu si dati click pe el si apoi pe sign up... de asemenea va voi ajuta si eu in joc.... doar scrieti pe aici... referalul meu e: http://www.torn.com/1523201
Torn City
Moderator: Manu