Buna ziua,
Ma numesc Alina, am absolvit scoala postliceeala sanitara Vatra Luminoasa, Bucuresti, dupa care am lucrat in diverse saloane de infrumusetare ca maseur. Actualmente, nemultumita de conditiile impuse la ultimul loc de munca, am renuntat, intrucat procentul propus nu-mi oferea un venit din care sa ma pot intretine. De aceea, imi practic meseria de maseur la domiciliul parintilor, lucru destul de dificil deoarece in aceeasi locuinta, pe langa parinti, se mai gasesc sora si cei doi copii ai acesteia.
Este destul de dificil sa practici aceasta meserie in mediul rural deoarece putine sunt persoanele care aleg acest remediu, masajul.
Sunt de parere ca mi-as putea exercita meseria mult mai usor in oras ( mentionez ca locuiesc, in prezent, la 40km de Bucuresti si deplasarea zilnica de la domiciliu la locul de munca era dificila, atat financiar, cat si ca posibilitate de deplasare), motiv pentru care cer ajutor in acest sens. As avea nevoie de un spatiu cat de mic unde sa pot locui si munci totodata. Daca cineva imi poate intinde o mana de ajutor, i-as fi recunoscatoare, cu atat mai mult cu cat au ramas mai putin de 2 luni pana la Sarbatorile de Iarna.
Astept increzatoare orice informatie care m-ar putea ajuta la adresa de mail anemana19@yahoo.com
Un maseur cauta ajutor
Moderator: Manu