Va rog cine poate sa ma ajute si pe mine cu setarile la porturile la modem.
va multumesc
Setari porturi la modem
Moderator: Manu
Setari porturi la modem
Silviu
- Manu
- General de divizie
E foarte rau in conditiile in care Tandemul de la JAWS nu exista si totul ar trebui dirijat din cap cumva, fara sa ai in fata interfata.
Daca e modem Speed Touch am mai facut setari, dar prin Tandem; poate incerc eu candva, doar ca pentru asta trebuie sa imi rezerv special un timp destul de indelungat pentru Skype si dirijari din alea: "Acum ce a spus?", "Apare un buton acolo?" etc.
Cel mai simplu mi-ar fi fost pe mai cunoscutele D-Link sau Linksys.
Daca e modem Speed Touch am mai facut setari, dar prin Tandem; poate incerc eu candva, doar ca pentru asta trebuie sa imi rezerv special un timp destul de indelungat pentru Skype si dirijari din alea: "Acum ce a spus?", "Apare un buton acolo?" etc.
Cel mai simplu mi-ar fi fost pe mai cunoscutele D-Link sau Linksys.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
settari porturi la modem
si nici la Jaws 10 nu mai merge tandemul? si cum pot sa aflu ce fel de modem am?
Sunt modemuri la care nu se poate umbla la porturi?
va multumesc
Sunt modemuri la care nu se poate umbla la porturi?
va multumesc
Silviu
- Manu
- General de divizie
Ceea ce vrei tu se numeste Port Forwarding, adica se inainteaza niste porturi, in cazul jocurilor VipGamesZone, 2300-2307 catre unul dintre calculatoarele din retea, astfel incat acesta sa le poata folosi in totalitate. Jocul in sine trimite informatiile prin aceste porturi.
Routerele mai moderne au cam toate aceasta posibilitate, eu nu am intalnit vreunul la care sa nu existe.
Routerele mai moderne au cam toate aceasta posibilitate, eu nu am intalnit vreunul la care sa nu existe.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...