Client de E-mail accesibil, compatibil cu Windows 7
Moderator: Manu
-
- Maior
Client de E-mail accesibil, compatibil cu Windows 7
De prin februarie decand am trecut pe Windows 7, tot incerc sa gasesc un client de e-mail bun, deoarece dupa cum stiti Outlook Express nu este inclus in Windows ca in XP. Am incercat WindowsMail, versiunea imbunatatita chipurile a OutlookExpress. Toate optiunile erau la fel ca in Outlook, totul era in regula. Insa problema reala era aceea ca atunci cand te duceai pe un anumit mesaj din lista de mail-uri, acel mesaj iti aparea ca mesaj neselectat, in concluzie nu puteai face nimic pana nu il selectai, cu Insert sageata in sus, astfel citirea de mail-uri fiind destul de mult ingreunata. Am incercat Microsoft Outlook 2007, toate erau foarte bune, perfect accesibil. Insa incetinitul lucrului, element standard in orice soft din suita Office, m-a facut sa renunt si la acesta. Am incercat astazi Pop Peeper. Rapiditate si usurinta in configurarea conturilor si a altor lucruri. Insa putinele optiuni ce le are, ma refer la vizualizarea mesajelor, faptul ca nu poti verifica daca mesajele ti-au fost cu succes expediate, faptul ca e-mail-urile nu ti se deschid in ferestre separate, apsenta completarii automata a adreselor e-mail in cazul in care acestea se afla in agenda, in timpul tastarii in campul de trimitere si multe alte lucruri, il fac si pe Pop Peeper inutilizabil. Ca si client e-mail de ocazie, este foarte bun. Dar ca si client e-mail stabil, nu este din pacate. Voi ce idei aveti? Ce folositi?
- Manu
- General de divizie
Windows Live Mail merge perfect, cine stie ce o fi fost la tine.
In versiunea de JAWS 11.0 scoasa azi, au rezolvat si ultimele probleme care mai apareau.
In versiunea de JAWS 11.0 scoasa azi, au rezolvat si ultimele probleme care mai apareau.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)