o intrebare despre forum

Sugestii, informatii de adaugat pe site si propuneri de categorii pentru forum

Moderator: Manu

Kov.Kriszti
Plutonier major

o intrebare despre forum

Mesaj de Kov.Kriszti »

de ce la fiecare utilizator cand ma uit la un mesaj imi apare sub heding sau soldat sau sergent sau capitan si etc. da de ce e scris acolo de exemplu: manu dau sageata in jos si locotenent colonel.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Dar nu tine de jocuri acest subiect. Daca citesti in Sugestii pentru site si forum, acolo vei gasi subiectul ranguri pe forum.
Vom muta si subiectul acesta in Discutii libere, nu tine de Jocuri in nici un caz.
Pe scurt, in functie de numarul de mesaje scrise avansezi in grad militar. Initial ai fost Cadet la un mesaj scris, apoi ai devenit Soldat, apoi la 10 mesaje Caporal si as amai departe.
Vezi toate amanuntele in subiectul despre rangurile pe forum.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

am intrat pe acel site care e la domnu manu sub mesaje si am gasit un linc care se numea: posturi de radio. am dat pe lincul respectiv si am gasit inca un linc care se numea: asculta. am intrat pe acel linc si mi-a aparut fereastra de donwluadare am descarcat si am cautat fisierul respectiv. dupa aceea am dat enter pe el si am cautat cu b si z postul de radio pe care am vrut sa-l ascult. sunt mai mult de 250 de posturi de radio incercati si voi. daca vreti mai multe amanunte adresa mi-a de imail este cristi.covacs@gmail.com
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Fiindca initial era intrebare despre ranguri, am mutat subiectul aici in Sugestii pentru site si forum.
Cristi, pe aici lumea mai stie cum e cu radiourile, mai bine arata-le colegilor de la scoala, ei in general sunt foarte curiosi de radiouri pe internet.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

:) cam cate persoane sunt pe siteul asta?
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

8) am descoperit cum se pun iconitele astea cu zambet, trist, foarte vesel si tot asa mai departe! ieeeeeeeeeeeee
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

vedeti ca am creat in discutii libere un subiect care se numeste: sport si astept sa puneti si voi stiri
DonMarin
Maior

Mesaj de DonMarin »

nu credeţi că ar trebuio rubrica cu tutoriale care să îi ajute pe nevăzători?
IonPop
Colonel

Mesaj de IonPop »

Probabil ar fi utila. In ce domeniu v-ati gandit sa oferiti acele tutoriale?
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

probabil ca, se gandeste la cineva sa le faca, nu sa le puna el
DonMarin
Maior

Mesaj de DonMarin »

după cum am mai spus; eu sunt un începător. doar voiam tutoriale; nu să le creez eu
DonMarin
Maior

Mesaj de DonMarin »

dacă cineva vrea să mă ajute, emailul meu este: donmarel@yahoo.ro
bb
IonPop
Colonel

Mesaj de IonPop »

Cel putin in limba engleza exista o multime de tutoriale si carti in foarte multe domenii. Trebuie doar cautate cu Google.
Si in limba romana exista si pot fi gasite in acelasi mod, insa mult mai putine.
Crearea unor astfel de tutoriale ia mult timp si efort si daca nici macar nu se specifica domeniul este evident ca nu se va apuca nimeni sa faca un astfel de efort fara sa aiba un beneficiu. Nici nu ar sti daca macare ele le sunt utile cuiva.
Daca aveti o nelamurire specifica cred ca este mai bine sa intrebati direct si poate ca exista cineva care stie si va poate raspunde.
Daca vreti pur si simplu sa invatati mai multe despre computere, eu cred ca cel mai bine ar fi sa invatati cat de cat acceptabil limba engleza, fiindca in aceasta limba veti gasi cele mai multe materiale, si apoi sa cautati materialele in domeniile de care sunteti interesat.
Daca nu stiti nici in ce domenii ati dori sa studiati, adica cu alte cuvinte de unde sa incepeti, spuneti cam ce ati dori sa faceti cu un computer si intrebati eventual pe acest forum. Poate ca unii v-ar putea da cateva sugestii.
DonMarin
Maior

Mesaj de DonMarin »

mulţumesc mult de sfat. ştiu o bruma de engleză şi are cine să mă ajute să caut. dacă voi găsii în română cu atît mai bine. mulţumesc mult
DonMarin
Maior

Mesaj de DonMarin »

Salut. Sunt în forum o mulţime de domenii în care ori nu s-a mai scris de mult timp ori nu mai răspunde nimeni. Oare aşa puţini oameni au mai rămas?
Scrie răspuns