Jocuri pentru telefon
Moderator: Manu
-
- Plutonier
Jocuri pentru telefon
Va salut pe toti! Chiar azi am primit niste joculete pentru telefon. SUnt vreo 4:Tone master, un joc inspirat din jocul "Simon", Spider, un joc inspirat din jocul "Snake", Mines un joc cu mine, si Fuse Mania, un joc cu ceva sigurante. Cele mai bune dintre ele dupa parerea mea sunt:Spider si Tone master.
- Manu
- General de divizie
Te completez si eu putin:
Deci sunt joculete .sis care merg pe Symbian, dar utilizarea lor este conditionata de existenta unei licente Mobile Speak.
Cert e ca sunt signurele patru jocuri pentru nevazatori pentru telefonul mobil.
Deci sunt joculete .sis care merg pe Symbian, dar utilizarea lor este conditionata de existenta unei licente Mobile Speak.
Cert e ca sunt signurele patru jocuri pentru nevazatori pentru telefonul mobil.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Capitan
-
- Capitan
jocurile astea se pot descarca de pe www.audiogames.net? daca vrea cineva sa mi le trimita sau sa mai stam de vorba ma pot conctacta la adresa de messenger: stiven_alexandru, si adresa de skype: stefan alexandru 7.
Stefan
-
- Maior
Ar mai fi un joc ce poate fi jucat si pe telefoanele mobile, joc pentru adulti: DarkRoomSexGame. Am incercat sa il joc dar nu prea m-am prins ce si cum, asa ca m-am lasat. De curiozitate, este incercabil totusi.
Poti schimba vocile din joc, cu altele, eu stiu, vocea proprie, etc etc. Mentionez inca odata, acest joc este un joc din categoria celor pentru adulti, ca si Winspunk, un joc foarte simplu de jucat, totul tinand doar de... Orientare in spatiu,
)
si dexteritate. Aceste jocuri pot fi gasite pe audiogames, sunt facute ambele de Kitkensing. De Winspunk stiu sigur ca este produs de ei.
Succes!
)!
Poti schimba vocile din joc, cu altele, eu stiu, vocea proprie, etc etc. Mentionez inca odata, acest joc este un joc din categoria celor pentru adulti, ca si Winspunk, un joc foarte simplu de jucat, totul tinand doar de... Orientare in spatiu,
)
si dexteritate. Aceste jocuri pot fi gasite pe audiogames, sunt facute ambele de Kitkensing. De Winspunk stiu sigur ca este produs de ei.
Succes!
)!
-
- Maior
Buna seara !
Mi-am luat si eu de curand un telefon cu simbian, un nokia 6124, si as dori si eu niste jocuri, chear si acele jocuri despre care a vorbit bogdan, daca se poate.
multumesc frumos
cu respect, Ludy !
multumesc frumos
cu respect, Ludy !
- Manu
- General de divizie
In afara de acele jocuri nu am auzit sa fie altele, iar cele 4 mentionate depind de o licenta de Mobile Speak... cam greu de rezolvat.
In orice caz, nu merita acestea, sunt jocuri extrem de simple, cat sa le incerci si apoi sa le lasi balta.
In orice caz, nu merita acestea, sunt jocuri extrem de simple, cat sa le incerci si apoi sa le lasi balta.
-
- Capitan
- Manu
- General de divizie
In IT and C este un topic numit Programare in M-Shell pentru Symbian.
Desigur ca se poate in C++, Python si altele, dar asta este un limbaj mai facil si merita sa incepi cu el, chiar daca e mai lent. Daca ai intrebari despre M-Shell, mai bine continua in topicul de la link-ul anterior.
Desigur ca se poate in C++, Python si altele, dar asta este un limbaj mai facil si merita sa incepi cu el, chiar daca e mai lent. Daca ai intrebari despre M-Shell, mai bine continua in topicul de la link-ul anterior.
- Manu
- General de divizie
Pai se poate programa chiar in C++, utilizand Symbian SDK si Carbide.c++.
Cauti cu Google un tutorial pentru instalarea tuturor programelor necesare dezvoltarii de software pentru Symbian in C++ si sigur te vei lamuri destul de bine.
Oricum, in C++ e putin mai dificil de programat, trebuie inainte de toate incercat pe un PC cu Windows si apoi se poate trece treptat la Symbian. Eu sunt in faza PC, inca nu am avut rabdare sa instalez tot ce trebuie pentru dezvoltare in C++ pe Symbian. Ca sa mearga SDK-ul de Symbian trebuie si un Active Perl, trebuie un cont de dezvoltator Nokia etc etc.
Cauti cu Google un tutorial pentru instalarea tuturor programelor necesare dezvoltarii de software pentru Symbian in C++ si sigur te vei lamuri destul de bine.
Oricum, in C++ e putin mai dificil de programat, trebuie inainte de toate incercat pe un PC cu Windows si apoi se poate trece treptat la Symbian. Eu sunt in faza PC, inca nu am avut rabdare sa instalez tot ce trebuie pentru dezvoltare in C++ pe Symbian. Ca sa mearga SDK-ul de Symbian trebuie si un Active Perl, trebuie un cont de dezvoltator Nokia etc etc.