Aniversarea unui anisor de radio Pontes

Concursuri, comentarii, informatii

Moderator: Manu

Încuiat
CarmenT
Maior

Aniversarea unui anisor de radio Pontes

Mesaj de CarmenT »

Salut. In 21 martie se aniverseaza un an de emisie a radio Pontes. Cred ca ar fi bine sa anuntam si aici ca in 21 martie va avea loc o emisiune aniversara de la Cluj.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Iata ca a trecut si aniversarea... chiar mai bine decat speram. A fost foarte bine, lume multa la Cluj venita din toate partile, dar si pe server ca ascultatori online.
Ca tot veni vorba, la un moment dat, sau la mai multe momente date, numarul proceselor permise a fost depasit si... nu mai putea intra lumea sa asculte radioul, de fapt nici macar sa viziteze site-ul.
Astfel ca ni s-a tras un semnal de alarma, noua "celor de la tehnic". :)
Le-am scris alora din SUA de tin serverul, dar... nu vor nici in ruptul capului sa ne mareasca limita... Deci solutia, una tampita dar... deocamdata binevenita e sa nu se depaseasca prea mult audientele.
Daca deocamdata nu se intrevede ca numarul ascultatorilor va creste mult in mod constant... ramane asa treaba. Cand mai sunt evenimente, am descoperit ca daca din CPanel folosim functia Kill Process, ascultatorului nu i se intrerupe streamul, dar... numarul proceselor consumate devine mai mic, astfel... se pare ca vor putea asculta mai multi, iar in ocazii speciale, pot sta eu sau alt admin sa omoram de zor procese pentru a crea locuri pe server.

Asteptam prelucrarea emisiunii de catre Costel si... in curand va fi pusa toata pe server, ma refer la asa-numita Emixiune Aniversala - scriu asa cum a fost ea intentionat numita.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Încuiat