Salut. Week-end-ul care a trecut am fost prin capitala. Nu prea multe schimbari, dar am remarcat totusi ca, desi la sugestia noastra catre RATB am primit un raspuns de genul: "Nu va bagati voi in treburile noastre!" exista cateva trolebuze in care functioneaza sintezele vocale si chiar functioneaza bine. Cel putin atat cat am apucat eu sa circul cu trolebuzul am auzit anuntandu-se corect statiile si inafara de asta se anunta si ce autobuze se pot lua din statiile prin care treceam.
O alta chestie care mi s-a parut demna de a fi amintita a fost faptul ca in mijloacele de transport sunt difuzate mesaje care indeamna la spirit civic, sfatuind cetatenii sa ia atitudine in caz de pericol si sa anunte autoritatile cand observa pachete suspecte nesupravegheate.
O a treia chestiune pe care vreau sa o pomenesc aici e faptul ca am intalnit oameni deosebiti care s-au oferit sa ne conduca si sa ne arate drumul corect de fiecare data cand am avut nevoie si am intrebat pe unde se merge spre una sau alta... Cred ca atitudinea aceasta a fost in mare masura datorata faptului ca aveam bastoane in mana, dar oricum fata de ultima data cand am fost in Bucuresti pot sa spun cu mana pe suflet ca oamenii sunt mai deschisi si mai cooperanti.
Trolebuze accesibilizate in Bucuresti
Moderator: Manu