Broadcast Music, editia din 07.09.2008
Moderator: Manu
-
- Maior
Broadcast Music, editia din 07.09.2008
Iata ca prima editie de Broadcast Music a toamnei, este pe cale de a incepe. Insa, pana atunci, pana duminica 07.09.2008, votati propunerile voastre, din chestionarul urmator.
Salutare tuturor!Abia azi am votat si eu Emanuel si ma bucur ca Alifantis a ramas printre preferinte.Un om ocupat mereu dar NICIODATA ignorant.Sper sa am ocazia sa iti strang mana la Cluj!Nu fac reclama nimanui,decat ca imi exprim respectul in mod public.Seara buna si sa fii alaturi de noi si la Cluj ca de nu vineri ma duc in Buzau dupa tine.decebal
-
- Maior
Salut Decebal! Cum sa nu ramana preferinta, pana nu iese powerplay, nu scapa. ) In ce priveste intalnirea noastra, cred ca o putem face pe alte cai. Ma bucur insa ca, de la felul in care am vorbit la inceput noi doi, am ajuns sa ne vorbim asa si, chiar si prin ce mi-ai mai spus tu mie, te-am apreciat mult si chiar mi-a parut bine de cunostinta. Profitand de ocazie, as vrea sa imi arat admiratia profunda si pentru Marius Mitrache. Foarte deosebit si extraordinar de sociabil. Oameni ca voi, mai rar. Oameni fara un interes anume decat o sincera prietenie, foarte rar gasesti.
-
- Maior
Emanuele, daca de data asta nu iese "The Doors - Riders on the Storm" iti dau foc prin RDS auzi! Iti trimit o bomba pe e-mail! Te decapitez, dau foc la Buzau, impusc pe presedinte, il sugrum pe Bill Gates, ma arunc in ocean si atomizez pamantul!
(pauza de respiratie)
Wow, cam mult doar pentru o melodie
(pauza de respiratie)
Wow, cam mult doar pentru o melodie
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
-
- Maior
Sorine, n-ai nimerit-o. Powerplay-ul editiei este Nicu Alifantis - balada dromaderelor. Poate in editia viitoare... Important este sa fie cineva care sa voteze, multe voturi sa fie. Lasa-l pe Gates, ca oricum se duce singur. Datele de contact pentru preferintele voastre muzicale, sunt: i-d Yahoo Messenger: computer.fast, Skype-name, broadcast_music.
Dar de ce! Sunt la egalitate! Nu-i corect! Te reclam la CNA!
Blogul lui Sorin
-
- Maior