Salut. Am descoperit un site destul de interesant. Adica ar fi interesant daca ar fi frecventat, insa deocamdata e taare pustiu. E vorba despre un proiect al Agentiei nationale de ocupare a fortei de munca in colaborare cu agentiile judetene.
De mai multa vreme auzisem ca au infiintat niste centre pilot pentru consilierea persoanelor cu dizabilitati in vederea gasirii unui loc de munca, dar nu am apucat sa le fac o vizita. La e-mailuri nu raspund, asa ca nu prea sunt sigura ca intradevar isi desfasoara activitatea. Dar au creat site-ul www.pot-ce-poti-si-tu.ro unde persoanele cu dizabilitati pot vorbi despre locurile de munca. Din pacate sunt publicate doar 4 articole pe site, insa am observat ca administratorul e foarte cooperant. Am incercat sa scriu si eu un mesaj si nu il puteam publica deoarece cerea completarea unui cod dintr-o imagine. Vesnica problema... Am scris un mail spunand ca folosesc un screen reader si mi s-a raspuns imediat. Acum pot scrie acolo si nevazatorii, deoarece in locul codului/imagine acum e un calcul simplu si trebuie sa treci doar rezultatul. Poate ar fi interesant sa incercam sa intram mai multi si pe acolo sa se dezvolte putin, ca asa, cu doar cateva articole nu prea ia nimeni initiativa.
Blog pentru persoanele cu dizabilitati,
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
Cand am facut in aprilie-mai modulul acela de psihopedagogie, ne tot spunea si noua de site-ul acela, dar... cine crezi ca are chef sa mai tot intre intr-atatea locuri sa discute... Trebuie sa vina cu ceva, lumea sa fie incantata si sa inceapa sa vorbeasca.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)