Cupa de Top Speed

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Manu
General de divizie

Cupa de Top Speed

Mesaj de Manu »

Ca tot se vorbea de o cupa la un moment dat, eu zic sa o demaram.
Eu m-am gandit in felul urmator, sa spuneti si voi ce adaugiri, ce modificari ar trebuii la ceea ce spune eu mai jos.
Intai sa ne gandim la nume, eu zic ca trebuie sa valorificam si Street Adventures, asa ca acea cupa sa fie pe acele circuite. Asa ca, numele sa fie ceva in genul: Pontes Speed Adventures. Acum, daca tot au trecut jumatate de ture, deja putem face si grupe valorice, asa ca, primi din Pontes Speed vor fi in prima grupa valorica iar ceilalti in a doua. Vor fi in prima grupa valorica poate mai mult de patru, asta deoarece se vor inscrie in cupa si echipe din viitoarea liga secunda. Sa fie cu tururi preliminare, aici vom face un clasament al circuitelor ca dificultate, iar in primul tur se va juca pe cel considerat cel mai simplu, apoi urmatorul tur pe circuitul mai greu si tot asa - aici mai decidem noi. Poate ca pentru claritate, s-ar juca mai bine tur si retur, adica tine cand unul, cand altul serverul.
Cupa asta sa o organizam asa la cate un campionat o data, in viitor fiind foarte simplu de alcatuit grupele valorice. Daca va fi numar fara sot de concurenti, castigatorul editiei anterioare de Pontes Speed se va califica direct in turul de dupa grupe, de fapt nu prea merge, doar daca facem cu grupe. Om vedea, sa va spuneti si voi parerea. Apoi va fi si o Supercupa, partida intre castigatorul Pontes Speed si Pontes Speed Adventures sau cum se va numi.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Emanuel.Selaru
Maior

Re: Cupa de Top Speed

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Eu sunt de acord.
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Pana una alta, sa vedem cati participanti vor fi. Apoi, vedem noi cum facem. La o adica, putem face si un Lap Knok Out
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Scrie răspuns