Forumul Pontes si timpul/ora
Moderator: Manu
-
- Maior
Forumul Pontes si timpul/ora
Este o problema cu ora forumului, este cu o ora in urma. Cred ca nu s-a schimbat de cand s-a trecut la ora de vara.
-
- Colonel
Forumul e trecut acum pe GMT+3. Nu activasem folosirea timezone a sistemului, motiv pentru care nu trecea automat la noua ora.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
- Manu
- General de divizie
Iar eu cu sfaturile mele "pretioase":
Emanuel, te mai rog sa nu bifezi la fiecare post "Important", sa lasimai bine pe "Normal", oricum apare primul si lucrurile in general vor fi citite si se vor rezolva cat de repede. Faptul ca bifezi "Important" face ca acel subiect/topic sa ramana tot timpul primul. Nu cred ca e cazul, decat daca ar fi chiar ceva care sa sara de fiecare data in ochi, un regulament al sectiunii forumului, sa zicem. Mersi si te rog sa nu te superi.
Emanuel, te mai rog sa nu bifezi la fiecare post "Important", sa lasimai bine pe "Normal", oricum apare primul si lucrurile in general vor fi citite si se vor rezolva cat de repede. Faptul ca bifezi "Important" face ca acel subiect/topic sa ramana tot timpul primul. Nu cred ca e cazul, decat daca ar fi chiar ceva care sa sara de fiecare data in ochi, un regulament al sectiunii forumului, sa zicem. Mersi si te rog sa nu te superi.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)