Abby fine reader 9
Moderator: Manu
Abby fine reader 9
Salut, foloseste cineva fine reader 9? Eu am incercat sa scanez cu el, dar cred ca nu stiu sa fac o setare, ca atunci cand trimit in word ceea ce am scanat imi da un document gol. Ma poate lumina cineva?
Salut
Am avut si eu aceeasi problema la finereader 9
Credca problema e ca exista niste incompatibilitati intre program si felul in care interactioneaza cu driverele de la scanner
Cand ai selectat scanerul aveaiu vreo 3 optiuni, una cu twain, alta cu via si alta care avea si via si twain. Daca selectezi interfata cu twaiin ar trebui sa mearga. Daca nu, mai roteste-le intre ele, una din ele sigur merge.Chestiile astea le gasesti in optiuni la select source. O sa revin eventual cu pasi mai detaliati daca nu te descurci. Aici nu am instalat finereader 9 asa ca nu pot verifica.
Bafta!
Credca problema e ca exista niste incompatibilitati intre program si felul in care interactioneaza cu driverele de la scanner
Cand ai selectat scanerul aveaiu vreo 3 optiuni, una cu twain, alta cu via si alta care avea si via si twain. Daca selectezi interfata cu twaiin ar trebui sa mearga. Daca nu, mai roteste-le intre ele, una din ele sigur merge.Chestiile astea le gasesti in optiuni la select source. O sa revin eventual cu pasi mai detaliati daca nu te descurci. Aici nu am instalat finereader 9 asa ca nu pot verifica.
Bafta!
- Manu
- General de divizie
Este si asta o metoda, dar ce e sigur e sigur. Poate ca Fine Reader-ul stie el mai bine de ce are nevoie, iar pentru unii e mai usor sa aiba doar o aplicatie de folosit petnru procesul asta.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Asa e setat, insa tot nu merge. Eu am impresia ca problema e de la altceva, probabil ca acolo unde se seteaza cum sa salveze ceea ce scaneaza, am ales optiunea gresita. Am incercat cu formatted text si plain text, dar nu merge nici una. Mai e Exact copy si editable copy. Probabil o fi editable copy?campus scrie:Salut
Bafta!
Si cum faci? Dai comanda sa-ti scaneze fiecare pagina in parte, sau poti seta sa iti scaneze paginile una dupa alta fara sa faca pauza? Pe mine ma enerveaza ca tot trebuie sa apas butonasul ala sa scaneze dupa fiecare pagina.misusoft scrie:eu nu scanez din finereader.
scanarile le fac cu interfata de la scanner, apoi deschid imaginile in finereader.
Pana acum nu am avut probleme cu fisierele word generate de el.
avand in vedere ca am un scanner antic, dupa fiecare pagina ii dau din nou comanda sa scaneze si tot asa pana imbatranesc.
dupa ce termin de scanat paginile, le deschid cu finereader-ul si ii dau comanda sa le trimita in word.
m-am uitat la mine la setarile de trimitere in word, iar la mine e pus pe editable copy.
incearca asa cu editable copy si trebuie sa iti mearga.
dupa ce termin de scanat paginile, le deschid cu finereader-ul si ii dau comanda sa le trimita in word.
m-am uitat la mine la setarile de trimitere in word, iar la mine e pus pe editable copy.
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
@Mishule, ai un BenQ cumva? Ca si eu fac asa, orice as face, tot ma baga in interfata Scanerului.
@Carmen, cum adica pagina cu pagina... tu ce fel de scaner ai?
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Tocmai am incercat si nu vrea nici cum. Aproape ca l-as da jos si as pune 8-ul, dar imi place asta ca transforma foarte repede pdf-urile in doc.misusoft scrie:avand in vedere ca am un scanner antic, dupa fiecare pagina ii dau din nou comanda sa scaneze si tot asa pana imbatranesc.
Apropo de transformat din pdf in doc, stiti cumva daca se poate seta sa nu pastreze pauza dintre pagini cand face transformarea?
Si eu tot benq am. Ma refeream ca de fiecare data cand termina de scanat o tura, o pagina sau doua, ma rog, trebuie sa dai iarasi comanda sa scaneze.Sorin scrie:@
Vezi ca daca dai control+sift+o si mergi cu control+tab in pagina de unde se seteaza sursa, dai enter pe fine reader si apoi se deschide un combo box de unde alegi interfata viabenq... si dai ok. Asa poti scana direct din finereader.
I'll give it a try! (pfiu, m-o facut muica englez )
Blogul lui Sorin
Dude, am zis englez nu American... so, i am the best!
... stii cum ma prezint eu unei pite blonde?
Masacru... Masacru the best (in Stilul James Bond bineinteles)
... stii cum ma prezint eu unei pite blonde?
Masacru... Masacru the best (in Stilul James Bond bineinteles)
Blogul lui Sorin
Problema e ca softul nu primeste imaginea de la scannerAsa e setat, insa tot nu merge. Eu am impresia ca problema e de la altceva, probabil ca acolo unde se seteaza cum sa salveze ceea ce scaneaza, am ales optiunea gresita. Am incercat cu formatted text si plain text, dar nu merge nici una. Mai e Exact copy si editable copy. Probabil o fi editable copy?
deci primeste o imagine neagra, practic fara nici un alt detaliu
de aceea am zis ca e bine sa te joici putin cu optiunile alea si sa le incerci pe fiecare in parte
poate merge cu alta., oric u WIIA, ori cu TWAIN. Mie mi-a facut doar odata probleme, dupa aia a mers... sincer e un mister si pt mine in mare parte dar cred ca e un bug al programului.
Pe de alta parte e mult mai usor sa scanezi cu abbi finereader mai ales cu versiunea 9 pt ca in momentul cand ai treminat scanatul ai deja documentul citit si formatat plus ca nu mai tre sa setezi limba si alte alea.
In mod normal daca ai scanat ceva si programul a primit imaginea si ti-a cittit textul ar trebui sa itit salveze ceva text indiferendt de formatul in care salvezi.
Bafta in continuare in dezlegarea acestui mister. Daca nu reusesti am eu un ciocan care poate sa rezolve toate problemele scanerului tau !