Revelion 2007-2008

Urari, discutii cu ocazia zilelor de nastere, onomastice sau alte evenimente
Scrie răspuns

Ce fel de tort preferati la Revelion?

Chestionarul s-a închis pe data de 28 Dec 2007, 14:42

Tort cu ciocolata
3
33%
Tort cu frisca
0
Niciun vot
Tort cu frisca si ciocolata
3
33%
Tort cu fructe
3
33%

Voturi totale: 9

CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Eu zic sa o rezervi. Nu o sa gasim sigur mai ieftin. Vine aproximativ 150 ron pe noapte si in general se cer de pe la 200 ron pe noapte. Daca mai gasim dupa aia ceva mai interesant (desi n-as crede) putem sa renuntam la asta.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

O rezerv in seara asta. Se prea poate sa trebuiasca dat avans, asa ca trebuie avut grija ce facem dupa aia. Andy
Divulici
Caporal

Mesaj de Divulici »

eu cred ca mai intai trebuie sa stii daca lumea e deacord. trebuie sa vedem cate persoane sunt foarte decise sa mearga. oferta suna bine
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

manu scrie:Si cum eu tot spre Calarasi inclin, ca tot imi doresc eu de mult sa vizitez "orasul", postez aici pentru orice eventualitate modul in care se poate ajunge pe acolo. Mentionez ca de la Bucuresti mergem impreuna cu totii, pentru ca prin Bucuresti e cea mai scurta cale si de la Cluj-Napoca. Deci:
Dacanoi, clujenii, luam acceleratul Cluj - Bucuresti Nord de la ora 10:15, suntem in capitala, unde ne asteapta Bucurestenii pe peron la ora 18:39. Din Gara de Nord vom lua la ora 19:18 un rapid pana in Ciulnita, denumirea asta imi e cunoscuta de prin Duiliu Zamfirescu, loc in care ajungem la 22:13. A, de fapt parca in Duiliu era ceva cu Ciulnitei, oricum, nu conteaza ca tot prin zona aia e. Bun... daca suntem in Ciulnita, inseamna ca suntem deja la 27 km de Calarasi Sud, de observat ca asta nu trece prin Calarasi Nord, de ales intre doua locuri de debarcare in oras, aveam daca veneam catre Calarasi dinspre Fetesti; asadar, cei 27 km ii facem repede cu un personal care pleaca din Ciulnita la 22:18, deci trebuie sa ne grabim ca nu avem decat 5 minute, iar in Calarasi Sud vom ajunge la 22:48. Acum ii intreb eu pe bucuresteni cat de repede se poate ajunge cumva din Gara de Nord in Gara Obor sau in Pantelimon pentru ca asa am putea comprima rapidul si personalul doar in personal, nici nu ghiciti de ce.... pentru ca acel personal de la 22:18 din Ciulnita, vine de fapt din Bucuresti Obor, loc din care pleaca la fel ca acel rapid din Gara de Nord, la 19:18. Totusi, cred ca de la 18:39 la cat am fi in Bucuresti, Gara de Nord, nu am putea ajunge pana in Obor in 39 de minute. Solutia ar fi Pantelimon ca pana acolo, personalul mai face 12 minute strabatand cei 7 km, deci poate ca in 51 de minute am putea ajunge in Pantelimon, fapt prin care am scuti bani si neplacerea de a ne grabi prea tare in Ciulnita unde avem doar 5 minute.
Ok, astept propuneri, poate exista si alte solutii, desi nu prea cred, din cate stiu eu, Calarasiul nu are aeroport.
poti sa mori, si cu zile, si nici de nopti, nu mai ai nevoie...
Chiar la Calarasi nu m-am gandit.
oricum, daca urma scapa cumva turma, atunci unde mereti voi, viu si eu
sa ne decidem insa repejor, si sa vedem daca prindem au ba, personalele in formula propusa de manolol
Claus
Capitan

Gascademia la apa!

Mesaj de Claus »

divulici scrie:eu cred ca mai intai trebuie sa stii daca lumea e deacord. trebuie sa vedem cate persoane sunt foarte decise sa mearga. oferta suna bine
da, am aceeasi opinie ca si tine, dracovenie modniala, cu observatia ca, o sa mergem, si da doamene sa fie plin de zapezi, sa mantuim idata lumea asta de tine.
Sper sa iasa, intr-un final...
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

Andreea Neagu scrie:O rezerv in seara asta. Se prea poate sa trebuiasca dat avans, asa ca trebuie avut grija ce facem dupa aia. Andy
ha ha,
ce tare!
dupa ce o rezervi, o sa fiu primu care te sun si iti zic, canci, eu nu mai viu...
ar trebui sa iti pun ceva d-astea de smiles, sau altele, da nu am chef.
Divulici
Caporal

Re: Gascademia la apa!

Mesaj de Divulici »

claus scrie:
divulici scrie:eu cred ca mai intai trebuie sa stii daca lumea e deacord. trebuie sa vedem cate persoane sunt foarte decise sa mearga. oferta suna bine
da, am aceeasi opinie ca si tine, dracovenie modniala, cu observatia ca, o sa mergem, si da doamene sa fie plin de zapezi, sa mantuim idata lumea asta de tine.
Sper sa iasa, intr-un final...
asadar, vrei sa ma ucizi in munti? palpitant! sper doar sa ma salveze de la inghet, focul din inimile celor care ma iubesc...
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Stati linistiti ca nu rezerv nimic pana cand:
a) nu am acordul tuturor doritorilor
b) nu se strang 20 de oameni
c) nu aflu ca merge cel putin toata trupa cu care am fost la salina
Astea-s conditiile mele. Daca vreunul din trupa se gandeste sa cedeze, nu fac nici o rezervare. Ori suntem toti, ori ne abtinem.
Andy
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

sorry, eu nu pot sa vin :(
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Nu mai mergem la Valea Doftanei ca sa nu riscam sa ramanem inzapeziti. O sa facem revelionul in Cluj, la Alexandra Tatar care a avut amabilitatea necugetata (glumesc) de a-si pune casa la bataie.
Andy
Divulici
Caporal

Mesaj de Divulici »

in cazul acesta, cred ca am sa onorez invitatia de la Buzau
e mai aproape si daca se face tot in casa, e cam acelasi lucru. imi pare rau. mi-ar fi placut sa mergem undeva totusi. poate alta data?
Sorin
Capitan

Sac Mishule, Sac! Na

Mesaj de Sorin »

Sac Mishule, sac! Na ca tot la una din sugestiile mele s-a ajuns!
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

E ok. Multumim Alexandra. E bine ca avem ceva sigur, dar daca dam peste vreo chestie mai la munte si sa fie convenabil si ca pret si ca transport eu zic sa incercam. Desi, daca ma gandesc bine, mai bine facem la Alexandra si mai donam cate 200 ron de caciula pentru imprimanta aia. Asta cu donatia e valabila pt cei care nu am donat inca... :)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Eu sunt de parere ca asta ar fi cea mai buna solutie. Ne scuteste pe toti de trambalare si e super OK ca pret. Eu oricum planuiam sa vin la Cluj intre Craciun si Revelion, daca raman si de revelion e perfect.
MisuSoft
Locotenent

Re: Sac Mishule, Sac! Na

Mesaj de MisuSoft »

Sorin scrie:Sac Mishule, sac! Na ca tot la una din sugestiile mele s-a ajuns!

little john nu proceseaza informatiile la ora asta asa ca te rog sa imi spui ce si cum..... care era sugestia ta? sincer acum imi scapa!

:D
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
Scrie răspuns