Interfata web Yahoo

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
CarmenT
Maior

Interfata web Yahoo

Mesaj de CarmenT »

Salut, ati vazut ca s-a schimbat interfata web la yahoomail? E foarte aiurea, ca daca nu esti conectat pe messenger si intri pe mail, incepe lumea sa te bombardeze cu mesaje crezand ca esti pe messenger. Iar mesajele alea nu am idee unde se pot citi, ca din cate mi-am dat seama nu fac decat sa blocheze computerul. :(
Campus
Comandantul unitatii

Mesaj de Campus »

Messengerul incorporat se poate dezactiva daca il pui pe unavailable sau il inchizi pur si simplu. (Nu mai tin minte cum l-am dezactivat pe al meu dar vad ca nu mai e pe acolo deloc) .
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Dar nu incerci sa faci un efort sa iti amintesti cum ai facut? Eu am incercat tot felul de variante, dar nu scap de el nici cum. Si ce e mai rau ca nu pot citi mesajele care imi vin cand sunt conectata si pierd poate informatii importante. :(
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Cauta un link numit "Hide"... Asa imi amintesc ca am facut, acum apare link-ul "Show"... Vezi cu control + f, cu findul daca este "Hide" pe undeva...
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Campus
Comandantul unitatii

Mesaj de Campus »

Carmen, o sa iti pun putin engleza la incercare cu un text luat de pe blogul astora de la yahoo. Se pare ca destula lume s-a revoltat din cauza noii "facilitati" asa ca iata cum se poate dezactiva:

When the page loads, look for the IM contact list on the left hand side. Click where your status says “Available” and instead select “Sign out of Chat”. This will disable the feature and will persist when you leave Mail and come back.

Altfel spus gasesti un link available si il accesezi si apare probabil o optiune combo "sign out of chat" Nu ma intreba cum se face cu jaws ... habar n-am ce si cum citeste. Daca ai jaws 10 asta ultimul "preparat" si nu te descurci nicicum singurica putem rezolva prin tandem!

Acum observ ca exista intr-adevar si un link Hide. Poate cu ala l-oi fi dezactivat si eu,
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Da' acel "Hide" nu prea e util... cred ca doar ascunde lista, iar cand intri fara sa fi logat si pe Yahoo Messenger... tot apar offline-urile. Nu prea am verificat eu mailul fara sa intru pe messenger si de aceea avusesem impresia ca e rezolvata treaba.
Asa au rezolvat astia sa se mai goleasca serverele de mesaje Offline, cine stie cate milioane asteptau uneori, trimise la oameni care nu mai intra pe Messenger, categoria care se gaseste in lista la multi, dar intra doar o data pe luna in programul propriu-zis.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Cu hide incercasem si eu si nu a mers. AM incercat-o si asta cu available, dar nu s-a intamplat nimic. Mai insist, ca poate reusesc ceva.da e tare stresant oricum. Si cel mai rau imi pare chiar de faza cu offline-urile! :(
Scrie răspuns