Un site interesant, dar inaccesibil se pare,

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

CarmenT
Maior

Un site interesant, dar inaccesibil se pare,

Mesaj de CarmenT »

Salut, pentru amatorii de matrimoniale pentru cei cu dizabilitati (ca tot se propunea pe aici sa facem si noi o sectiune pentru asta) A aparut un nou portal in sensul asta: dizabillove.ro. Din pacate la inscriere cere sa introduci codul din imagine si nu reusesc sa trimit un mail adminului sa-i spun ca asta ne ingradeste. :(
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Credeam ca se stie faptul ca aceste coduri pot fi recunoscute cu browserul Mozilla Firefox la care se instaleaza Webvisum. :o
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

sau daca e mai usor se poate sa rugati pe cineva sa va citeasca.... ca dureaza mai putin ca instalarea firefoxului si a add onului web wisum
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Se pare ca nu prea are chef lumea cu sistemul Firefox... nu cred ca se stiu foarte clar treburile. Domnule Tichir, poate ne scrieti niste instructiuni clare, sincer sa fiu... nu m-a prins niciodata cheful sa ma interesez, sa caut cum ar fi cu Webvisum, tot timpul am asteptat pe cineva care vede. Avem, sa zicem, Mozilla instalat... ce mai trebuie?
Carmen, alt sistem... nu prea merge, e plin WEB-ul de spamerii atuomati, de tot felul de programe care creeaza conturi, uite ca si la noi pe forum a implementat Andreea sistemul acela in care esti intrebat ceva care un astfel de soft nu ar putea completa in camp ca raspuns, la bac.limbalatina.ro am procedat cu raspunsul la o scadere simpla, dar codul dintr-o imagine pentru sistemele mai mari e singurul viabil. Orice programator mediocru ar face in cateva minute un soft care sa treaca de raspunsul la intrebarea noastra sau de acea scadere, doar ca ne bazam pe faptul ca nimeni nu are interes sa faca ceva special dedicat, miza e prea mica. La Yahoo, Google etc., cu siguranta sunt itnerese mai mari si s-ar face in primele minute de la lansarea unui astfel de sistem antispam. OCR-izarea unei imagini imbarligate este cu siguranta mai dificila.
Asadar... daca aveti timp, poate deschideti in sectiune IT un subiect: Recunoasterea coduluid in imagine sau Webvissum, oricum, doar sa fie... ar prinde bine ca intra si in cuvintele cheie Google si cand mai cauta cineva ajunge intr-un loc unde nevazatorii au mai discutat despre problema.
Ultima oară modificat 21 Mai 2009, 13:01 de către Manu, modificat 1 dată în total.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Adevarul e ca stiam si eu ca exista posibilitatea aceea cu firefox, dar cam greu... Habar n-am ce e de facut ca sa functioneze. Chiar ar prinde bine un mic tutorial de instalare.
Scrie răspuns