Asociatia nevazatorilor din Romania a declansat o campanie extraordinara pentru strangere de fonduri in vederea construirii unui centru pentru persoanele care-si pierd tardiv vederea. Nevazatorii au donat 225 mii euro, iar in anul 2009 concertul Stradivarius va dona fondurile stranse acestui proiect.
Cei ce doresc sa dea o mana de ajutor o pot face trimitand sms la numarul de telefon 879 in retelele orange, cosmote si vodafon, donand astfel 2 euro in contul Asociatiei nevazatorilor din Romania.
Pentru mai multe detalii cititi prezentarea din pagina Asociatiei nevazatorilor: http://anvr.ro/proiecte-stradivarius.php
Turneul Stradivarius 2009, in beneficiul ANR
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
In sectiunea Radio Pontes Offline este si editia de Talks Show Vorbeste Deschis in care se discuta despre viitorul centru. De pe la minutul 15 incepe interviul de aproximativ 55 de minute dat de catre Radu-Sergiu Ruba lui Sweety.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Ati urmarit emisiunea "Odata-n viata"?
Marturisesc ca am fost surprinsa cati nevazatori cantareti exista. Si m-a surprins ca sunt si la noi copii care au invatat desenul tactil. Stiu ca Elis se tot zbate de mult sa faca rost de materiale pentru asta si sa-i invete pe copii, dar nu credeam ca deja sunt rezultate.
Marturisesc ca am fost surprinsa cati nevazatori cantareti exista. Si m-a surprins ca sunt si la noi copii care au invatat desenul tactil. Stiu ca Elis se tot zbate de mult sa faca rost de materiale pentru asta si sa-i invete pe copii, dar nu credeam ca deja sunt rezultate.