Cotizatiile de membru Pontes

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

Sweety
Caporal

Cotizatiile de membru Pontes

Mesaj de Sweety »

Salut!
Dragilor, poate unora nu vi se va parea ideea mea prea buna, pentru ca stim cu totii cum sunt (imi pare rau ca ma exprim asa dar asta e) orbii, dar de ce sa nu ne indreptam putin atentia catre cotizatia de membru Pontes care trebuie sa recunoastem cu totii ca este inexistenta, daca e sa tinem seama de respectiva suma. Asa ca de ce nu s-ar lua in calcul marirea acestor cotizatii anuale de la MODESTA suma de 10 lei la hai sa zicem 30? Cred ca oricare dintre noi membrii Pontes poate renunta la 5 pachete de tigari, 10 beri, 2 boluri de CD-uri, un rouge, sau mai stiu eu ce alte nimicuri. Poate o sa ma judecati, da nu conteaza asta important ar fi ca in scurt timp Consiliul Director Pontes sa dezbata aceasta idee a mea si ideal ar fi ca peste cateva saptamani sa fiu incantat sa imi achit cotizatia anuala in valoare de 30 de lei.
Hai! Care nu esti de acord? Zii!
Sa ne scriem cu bine!
Sweety
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Ne-am gandit si noi la posibilitatea de a creste cotizatia, dar avand in vedere ca oricum pana in prezent a fost platita intr-o proportie extrem de mica, cred ca nu are rost sa o marim deocamdata. Am primit insa propunerea de a-i exclude dintre membrii Pontes pe aceia care nu si-au platit cotizatia timp de 2 sau 3 ani consecutiv si la aceasta ne mai gandim inca. Probabil vom discuta si vom vota asta la adunarea generala.
Sweety
Caporal

Mesaj de Sweety »

Asta cu neplata cotizatiei pe o perioada mai mare de 2 ani rau ati facut daca nu ati introduso in statut, nu stiu, nuam citit statutul sa vad daca nu e introdusa. Dar in fond si la urma urmei daca nu ati introdus acest punct bine ar fi sa il introduceti, ca asa toti avem pretentii, da sustinere financiara ioc. Toti vrem si aia, si pe ailalta, o vrem si pe mama,, si pe tata, da daca s-ar putea pe bani putini, ba si ce bine ar fi daca fara bani? eheee dragilor ... A trecut vremea trocului cand se faceau schimburi pe produse naturale, acum totul se plateste in moneda nationala a fiecarei tari si ar trebui sa intelegem cu totii acest fapt. chiar nu aveti 30 de lei pentru o organizatie in care v-ati inscris de buna voie? ma indoiesc. daca nici noi orbii nu avem bani ... sa ma ierte dumnezeu!
Sa ne scriem cu bine!
Sweety
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Multi nu isi platesc cotizatia de lene. Ar fi o treaba buna sa se poata cumva sunand la un numar taxabil sau alta metoda la distanta.
Deocamdata, pana se mai hotaraste altceva, se pot face oricand donatii in valoare de 20 lei ca sa fie 30 cu tot cu cotizatie.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Cosmote
Soldat

Mesaj de Cosmote »

Pentru cei mai "lenesi" s-ar putea implementa niste metode de plata online: paypal , moneybookers,etc sau o varianta mai putin convenabila, plata prin sms (insa dabea vre-o 30 % revine beneficiarului restul inghite operatorul).

Ar fii o idee buna daca s-ar folosi si la cotizatii si la donatii o metoda online de plata.
Imagine
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Nu cred ca ne convine prea mult in cazul asta sa primim doar trei lei din 10. :D
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Dar trebuie sa platim? Si de ce? Am auzit ca numai atunci trebuie sa platim cand ascultam carti.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Tu Kriszti confunzi treburile.
Aici este organizatia Pontes unde nu se asculta deocamdata carti, cea despre care crezi ca e vorba este ANR (Asociatia Nevazatorilor din Romania).
Membrii Pontes platesc si ei o cotizatie de 30 de lei, dar nu are nici o legatura cu forumul.
Oricine poate vorbi pe forum sau vizita site-ul, iar orice nevazator care trimite copie dupa certificatul de grad de handicap are acces la biblioteca si fonoteca.
Tu oricum inca nu poti fi membru, trebuie sa ai minim 14 ani, insa pe aici poti vorbi in continuare. Fii atent, nu scrie cate trei mesaje unuld upa altul, va trebui sa le mai taiem, incearca sa scrii in cate unul tot ce ai de spus la un moment dat la un subiect. :)
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

A. Bine. M-am speriat degeaba.
Scrie răspuns