KM2000 si alte jocuri de la CodeFactory
Moderator: Manu
-
- Plutonier
buna
buna bogdan asi dori daca poti sa imi dai si mie adresa ta de mess sau daca e sa imi trimiti tu contactul sa imi dai si mie jocul ala cu masini idul meu este ludy_frumusik mersi mult astept raspuns papa va salut pe toti.
-
- Plutonier
da
da bogdan scuze am uitat sa iti scriu numele ca eu am intrat acum pe www.audiogames.net si nu imi da voe sa il downloadez
da... din pacate nici demo-ul nu poate fi downloadat... dupa cum stiti este abandon ware.. dar daca reusim sa facem rost de joc trebuie sa gasim versiunea full... ca demo nu are rost... din pacate vreau sa va anunt ca au mai fost pe audio games forum unii care le-a scris developerilor in legatura cu diferite probleme. din pacate se pare ca acestea nu prea citesc mesajele pe care le primesc..
- Manu
- General de divizie
Interesant e ca mie mi-au raspuns cei de la Codefactory. Am auzit si eu ca nu prea raspund, ca mailurile se cam pierd in multimealor...
Raspunsul a fost ca ei nu se mai ocupa deloc de jocuri, ca acum cei de la Once, asociatia nevazatorilor din spania le mai au prin cataloagele lor de produse tiflotehnice.
Le-am scris si celor de la Once, dar... aceia nu au raspuns deja de o saptamana, le voi scrie iar. Imi pare tare rau ca nu l-am mai prins pe tipul Sspok de la tenis online, acela lucreaza in domeniul tiflotehnicii la Once in Spania. Il mai urmaresc pe server la tenis si cand il prind, il voi intreba pe messengerul de acolo.
Adresa unde se poate vedea catalogul celor de la Once este: cidat.once.es
Raspunsul a fost ca ei nu se mai ocupa deloc de jocuri, ca acum cei de la Once, asociatia nevazatorilor din spania le mai au prin cataloagele lor de produse tiflotehnice.
Le-am scris si celor de la Once, dar... aceia nu au raspuns deja de o saptamana, le voi scrie iar. Imi pare tare rau ca nu l-am mai prins pe tipul Sspok de la tenis online, acela lucreaza in domeniul tiflotehnicii la Once in Spania. Il mai urmaresc pe server la tenis si cand il prind, il voi intreba pe messengerul de acolo.
Adresa unde se poate vedea catalogul celor de la Once este: cidat.once.es
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Plutonier
salutare lume
salutare lume ar putea cineva sa ma ajute si pe mine la ceva sa imi dea si mie jocul taimadventures? daca da astept raspuns pe idul de mesenger ludy_frumusik vamultumesc mult papa astept raspuns.
-
- Plutonier