am nevoie de ajutor

Anunturi despre activitatile Pontes

Moderator: Manu

Cruceanu Anda
Soldat

am nevoie de ajutor

Mesaj de Cruceanu Anda »

Numele meu este anda . Vreau sa realizez un film documentar despre problemele persoanele cu handicap in Romania . Acest mesaj este pentru cei ce vor sa mi furnizeze informatii sau vor sa vb despre problemele lor in fata aparatului de filmat . Daca sunteti interesati , va rog sa mi da ti un mail la adresa :comunicareaudiovideo@yahoo.com . Multumesc anticipat!
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Ok, dar te rog sa postezi o singura data, nu este necesar sa postezi de trei ori in trei forumuri diferite, deoarece se poate considera Spam si se procedeaza ca atare.

ps. Le-am sters pe celelalte doua
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Cam cum ar fi acest documentar? Cine il vrea si care e scopul, am vrea si noi mai multe detalii sa stim ce si cum si daca are sens.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Cruceanu Anda
Soldat

merci

Mesaj de Cruceanu Anda »

Multumesc mult pentru ca v ati oferit colaborarea. Vreau prin acest documentar sa schimb imaginea persoanelor cu dizabilitati in Romania, sa prezint problemele cu care ele se confrunta in societate.
Documentarul va avea ca durata o ora si jumatate . Va fi un proiect de film independent .

astept de la voi numere si adrese de contact
multumesc!
:)
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

SI cam de cate persoane cu dizabilitati ar fi nevoie? Doar nevazatori sau si alte tipuri de dizabilitate? Suna foarte interesant si daca nu se urmareste doar senzationalul prin acest film cred ca se gasesc multe persoane interesate de asa ceva. Putem vorbi mai multe in particular pe adresa info@pontes.ro
Cruceanu Anda
Soldat

buna

Mesaj de Cruceanu Anda »

pai am nevoie sa cunosc cati mai multi oameni cu dizabilitati de toate felurile . Caut oameni care sa fie dispusi sa vorbesca in fata camerei despre probleme lor . Vreau sa amintesc ca nu imi doresc prin acest documentar sa demigrez in nici un fel imaginea acestor persoane si vreau ca mesajul final dupa vizionarea sa fie acela de : sunt omeni la fel ca noi si trebuie sa investim in ei ,ca in oricare individ din societate .
te rog daca esti dispusa sa colaboram sa mi dai un semn la adresa de mail : comunicareaudiovideo@yahoo.com

multumesc anticipat ! :D
Divulici
Caporal

Mesaj de Divulici »

eu deja am luat legatura cu Anda si am stabilit o intalnire pt maine. asa sunt eu, mai practica. nu are rost sa o lalaim pe aici cand am putea trece direct la actiune...
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Dar de unde este Anda?
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Cruceanu Anda
Soldat

buna

Mesaj de Cruceanu Anda »

sunt anda. sunt din Bucuresti . SAu mai bine spus stau in bucuresti de aproape 5 ani. :D
merci!
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

oftopic: Ai primit mailul meu?
On Topic: poate ar trebui sa dezvolti putin problema. In ce consta (clar, concis) proiectul tau, ce vrei sa afli, in ce calitate faci acest proiect, pentru cine pentru ce, etc?
Blogul lui Sorin
Cruceanu Anda
Soldat

buna

Mesaj de Cruceanu Anda »

Sorin scrie:oftopic: Ai primit mailul meu?
On Topic: poate ar trebui sa dezvolti putin problema. In ce consta (clar, concis) proiectul tau, ce vrei sa afli, in ce calitate faci acest proiect, pentru cine pentru ce, etc?

sunt regizorul acestui documentar . Si din pacate nu reusesc sa ti trmit mail . Nu stiu de ce :)
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

divulici scrie:eu deja am luat legatura cu Anda si am stabilit o intalnire pt maine. asa sunt eu, mai practica. nu are rost sa o lalaim pe aici cand am putea trece direct la actiune...
hai sa vedem ce a realizat Tania, dupa intilnirea ei, am putea detalia ce si cum facem...
Sorin
Capitan

Re: buna

Mesaj de Sorin »

Cruceanu Anda scrie:
Sorin scrie:oftopic: Ai primit mailul meu?

sunt regizorul acestui documentar . Si din pacate nu reusesc sa ti trmit mail . Nu stiu de ce :)
Vezi sa inlocuiesti "(at)" cu "@" si "(dot)" cu "."
Astfel incat sa iti iasa masacru_tb@yahoo.com
Blogul lui Sorin
Divulici
Caporal

Mesaj de Divulici »

din pacate, Anda a fost nevoita sa amane intalnirea pentru ca a aparut ceva neprevazut. astept sa stabilim alta intalnire care sper sa se incheie cu succes.
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Hei, ce se mai aude?
Blogul lui Sorin
Scrie răspuns