Problema cu N70

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Valentin
Sublocotenent

Problema cu N70

Mesaj de Valentin »

salut la toti.... asi vrea sa ma ajutati intr-o problema...
eu am un nokia n70 iar maicamea are un e65. eu vreau sa i-au e 65-ul dar cand vreau sa pun cartela maicamii in n70 imi apare sa scriu un cod. am incercat si cu alte cartele dar nu merge nici cum.... imi zice sa introduc lock code.. oare exista programe de aflat acest cod? sau sa il duc la decodat.....
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Este activata cererea codului de siguranta la introducerea unei noi cartele, asta pentru cand cineva fura aparatul, sa intampine niste probleme la introducerea unui alt SIM.
Daca nu ai schimbat niciodata acel cod, din fabrica este 1, 2, 3, 4, 5 - incearca-l si zi daca a mers.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

din pacate nu a mers...... poate l-am schimbat eu vreo data........ dar cum se poate rezolva altfel??
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

O solutie ar fi urmatoarea pagina, unde primul camp de editare este cel in care se introduce codul emai al telefonului, iar la apasarea butonului generate, iti da un cod pe care il introduci in locul unde iti cere security code sau master code cum il numesc ei.
Generator de cod pentru schimbare Master Code.
Aflii codul emai folosind in locul unde formezi numere, urmatorul cod: steluta, diez, 0, 6, diez - este din 15 ccifre, trebuie introdus in campul ala exact.
In mod normal, cand introduci in telefon codul generat de ei, ti se cere un nou cod de securitate, pune-l pe cel standard, 1, 2, 3, 4, 5 - sa nu il mai uiti.
Sper sa mearga.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

din pacate nu a mers.. imi dadea eroare... code error. cand incercam sa pun codul in telefon....
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Am mai cautat si eu cu Google, dar... se pare ca pentru modelele cu BB5 e mai complicat. Toti dau solutia cu acea generare, dar... functioneaza pentru modelele care nu prea au 3G.
Unul zicea ceva de genul:
"I plan to write a security code tutorial for BB5 handsets shortly (sadly the solution for these handsets is not as simple)"
Deci... nu e chiar simplu, sfatul meu e sa mergi la o firma pe Eroilor sau pe Memorandumului, baietii aia de pe la subsol care rezolva astfel de probleme.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

pei.... daca nu este nici o solutie.... atunci asta o sa si fac...... dar cand o sa am timp..
BogdanCristiea
Sergent

sal

Mesaj de BogdanCristiea »

cine poate sa imi trimita un talks pt nokia n 70? pe adresa de yahoo: cristeabogdancristian. ms
Scrie răspuns