Baiat De Cartier

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Scrie răspuns
JenuWow
Soldat

Baiat De Cartier

Mesaj de JenuWow »

Baiat De Cartier este un joc textual multiplayer online care te aduce intr-o lume a cartierului. Aici cel mai puternic supravietuieste, cel mai slab este ucis.

Imediat cum intri in lumea cartierului, te pandesc pericole la tot pasul. Crime, furturi, jafuri armate, jafuri la drumul mare, batai de strada, jocuri de noroc ilegale, furturi de masini, trafic de droguri si bautura, gasti rivale, tribunal corectional, inchisoare, curse de masini ilegale, afaceri mai mult sau mai putin legale, bursa de valori si multe, multe altele.
Aici in Baiat De Cartier doar cei mai puternici supravietuiesc!
Dar tine minte un lucru! Singur, nimeni nu supravietuieste in cartier!
Fa-ti prieteni puternici pentru a-ti putea zdrobi dusmanii puternici. Intra intr-o gasca puternica pentru a creea carteluri puternice!

Ai curajul sa intri si tu in lumea cartierului? Alege-ti orasul din care vrei sa pleci, alegeti cariera pe care vrei sa o urmezi si ... ne vedem in cartier!
Aici INTRA CINE VREA, dar SCAPA CINE POATE!

Acest joc este GRATUIT iar scopul in joc este sa devi cel mai bun baiat de cartier, cel mai bun afacerist sau cel mai repectat agent de politie.
Pentru a avansa in joc ai nevoie de bani si de putere, banii ii poti face atacand, facand furtisaguri, crima organizata, la bursa, furand masini, la curse de masini, la jocurile de noroc, etc.

Link`ul jocului: http://www.baiatdecartier.ro

Ne vedem in cartier !

Multumesc.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

dar ca sa joci trebuie sa vezi..... sau sa aiwebvisum. doar ca eu am cateva probleme cu webvisum. ca nu tot deauna imi da raspunsul corect la captcha. tu cum te descurci?
Ludi
Sergent

Mesaj de Ludi »

Salutare , va rog frumos poate sa-mi spuna cineva si mie cu sa fac sa joc acest joc , pentru ca bag username si parole codul de imagine dar nu se logheaza , trebuie sa fiu inscrisa undeva ?
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Interesant ca initial ma gandeam ca e un post fara rost, dar iata ca unii sunt interesati si de jocul asta. Postase anuntul cineva care vroia doar sa faca reclama, a publicat si la limbalatina.ro pe forum, aceeasi persoana.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Ludi
Sergent

Mesaj de Ludi »

Mersi mult Manu, imi poti da si mie idul tau de mess ca poate mai am nevoe si te mai intreb. Mersi inca o data.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Nu stiu exact pentru ce imi multumesti... :) ID-ul meu de mess este emanuelboboiu.
Apropo de jocuri din astea, audio, se gasesc la jocuri.computerulmeu.ro - trebuie vorbit cu Bogdan sau cu Vali pentru date de logare. :wink:
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Mda, e o chestie gen povestea noastra, merita jucat daca nu ati incercat inca The Crims(de la care pleaca toate).

ps. Obligatoriu Firefox+web visum ca aveti de completat tot felul de coduri
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

si eu am jucat cateva jocuri din astea. inclusiv the crims. dar de la un timp a devenit enervant sa tot apas alt control 6 si sa astept pana vine captcha... doar ca uneori nici nu venea corecta....
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Exact. Si nici nu e mare lucru de facut. Mai bine incercati: http://www.thewrestlinggame.com
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

dap. wrestlingul ala e misto de tot. eu si cu sorin il jucam. si nici nu trebuie folosita captcha prea des. iar daca nu vreti sa folositi webvisum le trimiteti un e-mail si se poate aranja sa nu mai apara.
Scrie răspuns