La prima aniversare Pontes
Moderator: Manu
La prima aniversare Pontes
A trecut deja si primul anisor de viata pentru Pontes. Sambata implinim un an de existenta. Cu aceasta ocazie vom incerca o campanie de constientizare a publicului asupra problemelor persoanelor cu dizabilitati de vedere, printr-o actiune in cadrul careia vom solicita clujenilor sa se lase legati la ochi si sa incerce sa traiasca pentru cateva momente experienta unui nevazator care se deplaseaza cu ajutorul unui baston alb. Actiunea va avea loc sambata, 17 noiembrie in Cluj-Napoca, in fata la Diesel Club si va incepe dimineata la ora 11.
In aceeasi zi, la ora 16.30 va avea loc un seminar pe tema "Incluziune sociala, discriminare, accesibilizare", care se va desfasura in sala de lectura a Bibliotecii O. Goga de pe strada Kogalniceanu, nr. 7.
In aceeasi zi, la ora 16.30 va avea loc un seminar pe tema "Incluziune sociala, discriminare, accesibilizare", care se va desfasura in sala de lectura a Bibliotecii O. Goga de pe strada Kogalniceanu, nr. 7.
Actiune terminata cu succes. Urmeaza rezultatele (dupa ce dorm vreo 6-8 ore ca sunt rupt de somn)
ps. Sac, sac, sac, eu dorm!
ps. Sac, sac, sac, eu dorm!
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
- Manu
- General de divizie
Da, s-a terminat si etapa asta, a fost chiar frumos, doua zile si ceva de miscare continua intre localuri si locatii. Speram ca le-a placut tuturora si speram ca se va mai repeta si in viitor.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Colonel
Ecourile actiunii de sambata dimineata pe net:
- La CityNews - pe langa text contine si o galerie de 4 poze facute la echipa de pe Bulevardul Eroilor. Poza 1, care e si integrata in articol: Cristina cu mine si cu Mugurel, ceterasul din Barai care a fost prima "victima" a grupului. Poza 2: Alin si Andy explica experimentul, Mugurel studiaza fascinat pliantele. Poza 3: Mugurel cu ochelarii de golball. Poza 4: Mugurel cu ochelari si baston, Cristina vigilenta langa el.
- La Mediafax
- La Time4News
Astea au fost primele articole pe care le-am gasit.
S-auzim numai de bine,
Andy
- La CityNews - pe langa text contine si o galerie de 4 poze facute la echipa de pe Bulevardul Eroilor. Poza 1, care e si integrata in articol: Cristina cu mine si cu Mugurel, ceterasul din Barai care a fost prima "victima" a grupului. Poza 2: Alin si Andy explica experimentul, Mugurel studiaza fascinat pliantele. Poza 3: Mugurel cu ochelarii de golball. Poza 4: Mugurel cu ochelari si baston, Cristina vigilenta langa el.
- La Mediafax
- La Time4News
Astea au fost primele articole pe care le-am gasit.
S-auzim numai de bine,
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Da, toate mi se par ok, doar ca dau totus o tenta oarecum... sumbra, iar actiunea noastra a vrut sa demonstreze ca se poate, ca nu este imposibil.... sau gresesc
Blogul lui Sorin
-
- Colonel
Am remarcat si eu tenta asta. Chiar vorbeam aseara cu Alexandra Tatar ca eram sigure amandoua ca una o sa vrem noi si alta o sa zica ziarele. Nu s-a transmis neaparat mesajul pe care am vrut noi sa-l transmitem, dar s-a indreptat putin reflectorul asupra Pontes si a persoanelor cu dizabilitati vizuale, ceea ce e totusi bine. In felul asta deja situatia e mai greu de ignorat. Ca nici pe departe nu s-a vazut din ziare ca se poate, e regretabil. Reporterii au scris si ei ce-au inteles.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro