Rubrica sentimentelor (colocviu sentimental)

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Carmen, sincer imi pare rau pentru ce ti-a scris Alin, dar sa stii ca desi in mesaje e foarte dur, brutal si rautacios, in intalnirile face to face e cu totul diferit si chiar daca mai inteapa cate putin, nu se compara cu personajul de la taste. Probabil ca asa e sigur ca va fi remarcat si de aia scrie asa dur, dar sunt convinsa ca de fapt nu are nimic cu tine, ci doar a vrut sa te agate la cearta pentru ca, intre noi fie vorba, pe lista de discutii interna a Pontes-ului a primit avertisment si nu mai poate sa se certe cu lumea fiind ca risca sa fie expulzat.
P. s.: Sa nu-i zici ce am vorbit despre el! :wink:
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Sal!
confirm spusele lui Carment,Carmen.Alin e un tip super ok ,problema lui poate, e ca e 'deranjat'profesional :D ,stie si vorbeste prea multe,ca orice om de radio.Si..Carmen,sunt de acord ca tema e cum e...dar merita discutata...Am remarcat ca ura e un sentiment pe care multi il traiesc dar nici unul din ei nu si-l explica :) ...poate ii convingem...eu unul,repet,nu cred in 'dumnealui'(la sentiment ma refer)...
Toate bune!
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

nu putem fi toti la fel,
ar fi si o prostie ontologica...
Ce anume ti-a placut la attiduinea aia, e destul de greu pentru mine sa pricep.
Da ia in calcul faptu ca eu sunt mai dizabil decat altii, si chestiile cu substrat, subsidiar prezumat, nu prezent, nu ma conving...
Da, as fi tinut sa gasesc un om deschis, nu teatral prefacut, si extrem de clar si aerisit in atitudini si coportamente.
daca glacialitati de astea preferati sa aveti, va priveste...
Niciodata nu am tolerat in preajma mea si nici nu o voi face, nici oameni prefacuti, nici pisiciti de astia care tin cu orice pret sa fie fericiti in nefericirea lor.
Vreau sa te asigur ca tipul asta de atitiudine este cel mai neproductiv pentru dizabilitatea noastra.
daca esti curioasa de ce, intreaba si dupa nepricepere mea, o sa iti si raspund.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Vad ca nimeni nu mai intreaba, nu mai spune nimic... De ce?
Eventual putem directiona discutia pe alta cale.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

o ba da, discutia continua, niciodata nu strica cate o pauza.
Am avut sarbatori, ne-am petrecut, a fost fain..
Nu mai stiu exact unde am ramas...
Cu atat mai bine, fiindca o putem lua de unde vrem.
As vrea in primul rand sa urez la multi ani tuturor interlocutorilor de pe forum...
Apoi, dau asigurari ca ce dezbatem si povestim aici nu e expresia unui teribilism absurd, ci din puctul meu de vedere experienta fiecaruia face posibila conversatia asta.
am vorbit despre relatia dintre 2 orbi, v-am aratat ce cred eu, ati opinat si voi...
Haideti sa facem asa:
Suntem la o petrecre..
Multi ne cunoastem da unii sunt noi prin gasca.
Evident vin si fete.
Unele nv, altele nu.
se intimla sa iti placa tie ca nevazator o fata din cele care vad, mai mult saumai putin tot aia e.
Faci ce poti sa te asezi langa ea la masa, o intretii, faci conversatie, o distrezi, o bagi in seama, ai spui ca nu e nimeni ca ea, si chiar crezi asa...
Si acuma se intipla pericolul...
La cateva scaune mai incolo un tip vazator a si stabilit deja dialogul din priviri cu ea.
Evident tu nevazatorul barbat bine crescut te ocupi mai departe de ea; fata l-ar prefera pe el, da tu esti atat de fain, ca nu renunta asa usor la tine.
Da nici nu iti dai seama imediat ca ceva nu se invirte rotund pentru tine.
Pe de alta parte nici tipul nu poate fi mai agresiv, atata tip cat fata in discutie nu e prietena lui.
In situatii de astea ce e de facut?
am preferat sa provoc asa un pic evaziv ca sa ne incalzim.
p. s.
contextul nu vizeaza pe nimeni...
e pur si simplu o posibilitate, admit ca m-am intilnit cu asa ceva mai de mult.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Parerea mea e ca trebuie sa te faci ca te doare in cot sau ca pana la urma... tot aia e, chiar poti pleca repede sa discuti cu alta fata daca realizezi ca acolo e ceva dialog cu altul si pentru moment nu are rost. Important e ca e timp si mai incolo.
Fa in asa fel incat sa simta ca pe partea ta a pierdut pentru moment sustinerea si ca nu e chiar atat de importanta in acel moment, desi oricand i se poate arata apoi (poate i s-a aratat si inainte) ca esti interesat in cel mai inalt grad, tranteste-i amanuntele cele mai neasteptate pe care sper sa le fi aflat deja despre ea.... Sunt multe chestii. De exemplu afla cati locuitori are comuna in care s-a nascut sau, daca dupa petrecere ori a doua zi vrea sa mearga acasa ar fi chiar ok sa ii zici orarul autocarelor pe care le are (dupa ce le-ai aflat in prealabil). :lol: Astfel va vedea ca te intereseaza in cel mai inalt grad, iar acest lucru combinat cu renuntarea ta usoara pentru a dialoga cu alta in momentul cand dialogheaza din priviri sau cum o mai vrea cu altul, are un efect destul de convenabil. 8)
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

hai ca e bine, foarte bine... :d
Cred ca ne-a prins bine pauza asta.
O sa avem mai mult chef de povesti si de facut evenimente mai mult sau mai putin reusite...
Ar mai fi ceva de facut:
ceva scandal in situatia descrisa de mine; nu?
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Cam pustiu prin zona asta. Oare toata lumea se concentreaza pe problemele orbilor, sau au fost epuizate toate sentimentele si resentimentele?
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Manu, e cam dificil de spus, ceea ce merge la o tipă nu neaparat să meargă la alta. Dacă o să-i arăţi că te doare în cot, atunci celălalt are toate şansele să câştige teren, iar dacă fata chiar merită, e păcat să o pierzi. Poate că nici nu ar impresiona-o dacă i-ai spune câţi locuitori are comuna în care s-a născut şi nici dacă i-ai spune orarul autocarelor. Depinde de aşteptările ei. Poate ar interesa-o, nu am de unde să ştiu. Poţi să te informezi de pasiunile ei şi să o surprinzi cu asta.
Alin, oare e tot aia dacă îţi place mai mult sau mai puţin de cineva? Fata l-ar prefera pe el pentru că vede? Dacă tu eşti atât de fain şi se simte bine în compania ta, de ce ar avea ochi pentru altul?
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Observ ca nu prea ai inteles cum stau lucrurile Carmen. Era vorba de un mod de a-i arata ca te intereseaza. Practic e ceva foarte normal si clar ca daca te-ai interesat de niste amanunte despre ea, ea se simte deja importanta pentru tine, nu? Nu am sustinut ca e solutia pentru a o cucerii, ci pentru a o face sa se astepte mai departe la ceva din partea ta.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Cred ca ar fi bine sa mutam discutia de pe topicul "Un fel de sondaj" aici, ca sa nu lasam sa moara subiectul asta...
Vad ca discutia se invarte in jurul hotararii Ioanei de a astepta pana la capat realizarea viselor sale. E o chestie care unora li se pare o prostie, altora ceva demn de luat in seama. Cred ca trebuie sa fi ori foarte puternic, ori foarte slab ca sa alegi calea aceasta. Tocmai am inceput sa citesc o carte pe tema asta. E vorba de "Femeia care asteapta" a lui Andree Machine.
Personal nu as fi instare de un asemenea sacrificiu. Ma gandesc ca tot asteptand imi trece tineretea, iar viata e oricum atat de scurta, incat ma gandesc deja cu groaza ca au trecut aproape 10 ani de cand am terminat liceul si parca am trait prea putin...
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Pai daca renunta sa mai scrie ca „singurul lucru sigur”pe lumea asta e moartea putem continua discutia...daca nu ,standardele nu valoreaza mare lucru,e clar...devreme ce devin si ele nesigure...Nu stiu cat a asteptat femeia lui Andree Machine,nu am citit cartea, dar banuiesc ca tot asteptand ...s-a obisnuit cu ideea ...si s-a calugarit :D .O fi vrand si Ioana asta?Sper sa nu...
Sa va spun ca mie unul,daca imi e draga o fata,incerc sa vad daca ii pot fi prieten inainte de orice...Daca da...inseamna ca avem o prietenie si prin asta intelegem amandoi acelasi lucru deci o definim la fel,ceea ce sigur ni se intipareste indiferent daca relatia se concretizeaza in „love”sau nu.Mai departe vorbeste doar timpul petrecut impreuna.
Toate bune.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Dar de ce te deranjeaza afirmatia ca singurul lucru sigur e moartea, Decebal? Sau mai cunosti tu vreunul? Nasterea nu se pune ca e consumat... :D
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

cred ca asistam la doua magarii, una mai mare ca ailalta..
1
impresia ca orbii ar fi cine stie ce mega oameni si extra talente, stati linistiti, nu e nici una nici alta maximizata, si a doua, se citeste prea multa inutilitate, pe baza careia se construiesc lumi ideatice si lipsite de concret...
Am citit, in cartea aia scria asa, da de ce nu mi se intimpla mie, da cum se face ca ei da, si eu nu...
nu pledez pentru ignoranta si subcultura, da cand ajunge jaws-ul sa puna stapanire pe tine, e trist...
Am acum in vizor pe cei care fac psihopedagogie special, ei stiu ca nu valoreaza nimic, ca nu vor fi niciodata utili nimanui, nici macar lor insisi, da, e un refugiu comod...
Plus de asta, au un statut, din care nimeni nu intelege nimic, da le alimenteaza defensiva pe interfata cu mediul.
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Se pune si nasterea Carmen ca pentru unii nu e consumat inca :D .Nu ma deranjeaza nici o afirmatie ...constatam doar ca e trista...:viata privita ca golul pe care il umpli intre doua lucruri sigure...
Aualeu Alin acu esti si critic literar?Sau criticul literaturii?Pai tanti literatura nu a contribuit la dezvoltarea bugatului tau vocabular si imaginatiei lu matale? :D.
Revin dar am de citit Alin.Am de ales acum intre cursul de economie si„Liviu” de Ion Iliescu :D .Si serios,pana atunci ofera si solutii problemelor semnalate ca de semnale ni-i plin caru...
Toate bune...
Scrie răspuns