Ce muzică ascultaţi?
Moderator: Manu
Este si multumesc Carmen!In ce priveste Formidable..am incurcat eu itele...scuze ..e vb de Alizee &Jeniffer http://www.youtube.com/watch?v=4GktKsxZ ... re=related
Eu îţi mulţumesc mult Decebal, am ascultat ce ai postat tu şi mi-a plăcut foarte mult. Să ştii că postul de şef încurcător de iţe este ocupat de mine! Şi abia azi am realizat după ce am citit postarea ta că ai scris "Formidable". Eu am citit formidabile şi eram ferm convinsă că te-ai referit la cele două cântăreţe, iar nu la titlul melodiei!
http://www.youtube.com/watch?v=3xetIwbQ ... re=related
Daca tot vorbeam de Pausini...si ...
http://www.youtube.com/watch?v=6hTVG3qC ... re=related
merita...
toate bune
Daca tot vorbeam de Pausini...si ...
http://www.youtube.com/watch?v=6hTVG3qC ... re=related
merita...
toate bune
- Manu
- General de divizie
Pentru a crea un link estetic, sa nu apara un url intreg, ci doar denumirea melodiei, se scrie in felul urmator:
[url=y]x[/url]
unde y egal adresa la care se da paste din address bar, iar x este denumirea data link-ului. Asadar. pentru ceea ce scrisese Decebal mai sus, codul link-ului ar arata cam asa:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=3xetIwbQ ... re=related]Laura Paussini[/url]
Cel mai simplu e sa se ia codul de mai sus, acela cu y si x cu copy, iar apoi dat paste in locul corespunzator in mesaj, sters y si dat paste la adresa, sters x si scris numele link-ului, formatia, cantaretului sau numele melodiei, ce o fi.
Atentie, codul BB sa nu fie dezactivat, in mod normal este activat, pentru orice eventualitate se gaseste un check-box pentru a dezactiva sau activa. Daca apare dupa postarea mesajului un link normal si nu codul cu parantezele drepte, inseamna ca totul e in regula.
[url=y]x[/url]
unde y egal adresa la care se da paste din address bar, iar x este denumirea data link-ului. Asadar. pentru ceea ce scrisese Decebal mai sus, codul link-ului ar arata cam asa:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=3xetIwbQ ... re=related]Laura Paussini[/url]
Cel mai simplu e sa se ia codul de mai sus, acela cu y si x cu copy, iar apoi dat paste in locul corespunzator in mesaj, sters y si dat paste la adresa, sters x si scris numele link-ului, formatia, cantaretului sau numele melodiei, ce o fi.
Atentie, codul BB sa nu fie dezactivat, in mod normal este activat, pentru orice eventualitate se gaseste un check-box pentru a dezactiva sau activa. Daca apare dupa postarea mesajului un link normal si nu codul cu parantezele drepte, inseamna ca totul e in regula.
Ultima oară modificat 17 Ian 2009, 23:18 de către Manu, modificat 1 dată în total.
Foarte frumoase melodiile, Decebal.
Am găsit un colaj deosebit: Filippa Giordano. Audiţie plăcută!
Am găsit un colaj deosebit: Filippa Giordano. Audiţie plăcută!
Melodii deosebite pe versuri de Grigore Vieru, interpretate de Doina şi Ion Aldea Teodorovici:
Răsai
Eminescu
Clopotul invierii
Limba romana
Trei Culori
Răsai
Eminescu
Clopotul invierii
Limba romana
Trei Culori
- Manu
- General de divizie
Permiteti va rog?... Ceva misto: Devla aso cardem Poate imi zice si mie cineva ce inseamna... Sper ca nu am deraiat prea tare de la linia melodica...
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Bine Manu, sper că îmi permiţi să postez câteva prelucrări simpatice: Muzică ambientală.
Oare cât de mult am deraiat eu de la linia melodică?
Oare cât de mult am deraiat eu de la linia melodică?
- Manu
- General de divizie
Da, se pare ca ai revenit pe linie, dar... imi pare tare rau ca nu a fost din partea nimanui vreo remarca asupra deraierii mele, daca a fost o deraiere.
-
- Colonel
Devla inseamna Doamne sau Dumnezeule, nominativul e Devel. Restul nu stiu. Replica la postare nu a fost fiindca traim intr-o tara libera .manu scrie:Devla aso cardem. Poate imi zice si mie cineva ce inseamna...
Pentru partea muzicala, postez un link la o secventa din Satra: Loli phabaj – And-o vurdon. Pentru cine stie filmul, e secventa intalnirii Radei cu boierul. E ravasitoare imaginea Svetlanei Toma, cantand cu pipa in mana si cununa din bani de aur pe frunte. Si inca una: intoarcerea lui Zobar la satra - Nane coxa.
Si fiindca vorbeam mai demult de Miron Radu Paraschivescu si de ale sale Cantice de tiganie, propun sa ne amuzam putin cu Valentin Moldovan cantand cateva dintre ele.
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Sal.
Merita ascultata si asta daca tot suntem la capitol.L-am abandonat pe Margineanu deoarece ascultand mai atent piesa mi-am dat seama ca nu prea e de ...publicat .
Chiar ca-i simplu cu regula asta,mersi Manu!
Toate bune!
Merita ascultata si asta daca tot suntem la capitol.L-am abandonat pe Margineanu deoarece ascultand mai atent piesa mi-am dat seama ca nu prea e de ...publicat .
Chiar ca-i simplu cu regula asta,mersi Manu!
Toate bune!
- Manu
- General de divizie
Bravo, incepeti sa mergeti si pe cai mai ortodoxe... Imi pare rau ca nu pot da replica la prima piesa a Andreii cu aceeasi cantata la modul cult de Gheorghe Sarau, ala e unul dintre tipii cu greutate in tot ceea ce tine de rromi, carti despre istoria rromilor scrise, cantece cantate bine etc.. Sper ca maine sa imi pot face un cont la trilulilu.ro, are cod kafka, si sa postez doua piese cantate ca la carte, adica in cel mai elevat stil al genului.