Salutare,
Am urgenta nevoie de urmatoarele carti in format electronic:
1. Mentorul de milioane. Un mod simplu de a avea succes in munca si in viata - Greq S. Reid
2. Femeia singura si Fat-Frumos - Jean-Claude Kaufmann
3. Cum sa stimulati zilnic inteligenta copiilor vostri - Nessia Laniado
4. Cum sa ne eliberam de frica de ceilalti - Andre Cristophe si Legeron Patrick
Rog pe cei care au aceste titluri sa mi le trimita si mie pe adresa de mail personala: misusoft@yahoo.com
Va multumesc anticipat
Mihai
Carti in format electronic
Moderator: Manu
Carti in format electronic
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
- Manu
- General de divizie
Nu sunt in Biblioteca?
Atunci eu chiar sper sa nu le aiba nimeni, daca le-ar avea cineva ar insemna ca e o persoana cam egoista si nu pune in biblioteca ceea ce scaneaza. E foarte important ca ceea ce scanam sa fie pus in biblioteca, sa nu muncim fara rost.
Atunci eu chiar sper sa nu le aiba nimeni, daca le-ar avea cineva ar insemna ca e o persoana cam egoista si nu pune in biblioteca ceea ce scaneaza. E foarte important ca ceea ce scanam sa fie pus in biblioteca, sa nu muncim fara rost.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Ovi, vezi ca trebuie sa intri in pagina adaugati o carte noua si acolo gasesti mergand cu tasta C un combo box in care trebuie sa alegi numarul de carti ce doresti sa le incarci. Apoi apesi butonul upload si abia apoi incepe procedura de incarcare, dar daca sunt prea mari cartile e mai dificil, asa ca ar fi bine sa fie arhivata fiecare carte.