Revelion 2009

Urari, discutii cu ocazia zilelor de nastere, onomastice sau alte evenimente
Scrie răspuns
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Carmen se referea probabil la faptul ca Florin ar fi zis ca merge cu Alin, sa fie mai oficial sau mai multe infatisari cunoscute.
O locatie mai buna decat aceea nu cred sa existe in Cluj pentru un Revelion, aici ai la alegere cheful dinauntru sau artificiile si concertul din centru, doar trebui sa iesi in fata usii si vezi multimea care a fost nevoita sa vina din cartiere si mai trebuie sa se si intoarca curand inapoi ca sa prinda putina distractie cu familia.
In legatura cu mancarea... eu nu imi prea bat capul, ma multumesc si cu niste carne facuta in orice fel si cu o salata acolo... am vazut ca de obicei, cand e prea multa mancare... in nici un caz nu se mananca. Anul trecut au fost sarmale si nu s-a mancat nici macar una, a fost ciorba si am mancat doar a doua zi etc..
Cel mai important e sa reusim putin sa ne distram sau sa mimam ca este super totul, acolo la chef. Continuam noi apoi cu disesniunile, daca sunt... eu chiar nu simt ca ar fi vreo problema pe undeva, nu simt eu dar se mai simte la modul general pe ici pe colo.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Sal...Ete fleosc vroiam sa-l citez pe Claus si nu am reusit...
Mi-a tare placut ultimul mesaj...nu de alta...Totusi de ce nu vrei sa te ocupi de muzica?
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Sal!
Am tot navigat ca blonda pe net pana la ora asta dar aici se pare ca nu a sarit nimeni in apararea ideii de 'sarmale de revelion...'Nu am fost eu pe acolo anul trecut Manu de aceea au rezistat atat :D ...
Eu,fie ca sunt sarmale fie ca nu,vin de revelion la Cluj dar va rog sa-mi spuneti din timp;vin cu oala de sarmale sau faceti voi rost?...
Cat despre mima,la asta nu ma pricep deloc...
Pan ce ne-ntalnim ...
Craciun fericit!
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Nu vreau sa par carcotasa, Decebal, dar pe ce anume ai vrea tu sa incalzim sarmalele? Exista aragaz la sediul ANR?
Eu zic ca e mai inteligent sa ne bazam pe platourile individuale facute de Rares, ca sa nu stea nimeni in noaptea de revelion in bucatarie sa invarta in oala si sa umple castroane. Desigur, afara de cazul in care cine tot plange dupa sarmale se ofera sa le si aduca, sa le si incalzeasca, sa le si puna in castroane si sa distribiuie blidele respective. In cazul asta nu mai am nici o obiectie.
Andreea
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Eu le aduc,daca nu apar in meniu...Atat!Si le mananc si reci!Ba mai mult am sa fac si lobby sa le incalzeasca cineva...da'nu pot sa promit in numele sau...
Pan ce se rezolva problema asta...Craciun fericit!
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Salut din nou si Craciun fericit sa aveti!
Decebal, e destul de delicat cu sarmalele, dar daca vrei sa le mananci reci poti sa aduci. Nu avem pe ce le incalzi acolo si nici nu cred sa avem chef de incalzit...
Se pare ca lumea intra mai rar in perioada asta pe forum, asa ca vorbim la telefoane pentru a stabili meniul final si celelalte amanunte.
In ce priveste muzica, probabil ca va fi precum in urma cu doi ani, cand am pus muzica la computer si a fost ok totul.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

In sfarsit, semne bune. Daca nu se mai discuta pe aici despre pregatirile de Revelion, inseamna ca totul e ok, pe calea cea buna.
Sa ne simtim bine! - Deficitara limba romana ca nu are un imperativ persoana I plural.
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Salut!

Cred ca ar fi interesant sa avem si reactii de dupa...acum ca ,odata cu ziua Sfantului Ioan, se incheie acest sezon de petreceri...
Pentru mine unul a fost ceea ce numesc o petrecere reusita ,o intrunire intre prieteni garnisita cu dans ,jocuri, voie buna,mancaruri bune si proaspete si energizante cu si fara cofeina :D .Energizantele toate au avut mai mult rol in hidratare pentru ca uneori imi parea ca e zi torida de vara nu iarna de gradata afara...
Am inteles ca data trecuta a fost o problema cu muzica...Chiar daca nu ar face fata stick-urile si hardurile vreunei solicitari, prin internet poti asculta aproape orice gen(spun aproape deoarece unele nu pot fi difuzate decat la casti pe probleme de...textura,stie Misu la ce ma refer!).Ideea era ca, daca ai o preferinta, sa nu o asculti de pe scaun daca altii danseaza si asta am inteles-o cu totii .

Nu am avut nici o indoiala ca ma voi simti foarte bine ,darmite dupa ce am fost primiti si de Mira si de Manu... cu sarmale :D .
Asa ca organizatori si gazdele noastre ,multumim,ati fost la inaltime!
Nu venisem pregatit sa stau trei zile si totusi parca as mai fi stat ,dar eram dat disparut pe acasa :D ...Am lasat si oboseala de-o parte cat de mult am putut...Si apropo de oboseala...cateva zile dupa...am avut probleme serioase...Nu ,nu cu directia...cu suspensiile.

Zic sa avem parte de multe asemenea petreceri!
An nou fericit ,La multi ani fericiti tuturor! si sa-i amintesc in mod deosebit azi pe cei ce-si sarbatoresc ziua numelui,cu ocazia asta .

Inchei cu o urare comuna sorcovei si regulamentului cazon:
SA TRAITI!
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

da, buna idea ta.
nu pot sa tac; fiindca anul trecut cu muzica chiar nu a fost nici o problema...
exceptie o pretentie exagerata de hous pe care admit ca nu am putut-o onora.
In rest, mai comentam si invatam din ce nu a fost bine.
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

pai,spune tu Alin ce nu a fost bine ca eu unul reclamatii nu am...Am avut o singura observatie in legatura cu muzica dar si aceea in legatura cu un post de al tau mai vechi...
Nu se va supara nimeni ,sunt sigur.
Tu chiar ai petrecut mult pe ring ,fara prea mari pretentii muzicale,ca si mine de-altfel...
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Eu sunt multumit, personal m-am simtit foarte bine pe tot parcursul celor trei zile de care vorbea Decebal.
Anul trecut cred ca a fost putin mai bine cu muzica, a fost chiar Alin la taste si a intretinut atmosfera, chiar discutand cu altii, am aflat ca parerea generala e ca anul trecut prin faptul ca a fost cineva si la microfon a iesit mai bine pentru dans, adica Alin stia sa programeze in asa fel incat sa existe din cand in cand cat eun crescendo - dupa ce lumea se incalzea cu o melodie, era pusa alta care sa creasca ritmul si apoi alta care sa mentina cresterea.
Mancare a fost suficienta pentru trei zile.
In rest.... locatia... mai buna nu putea fi, chiar in centru, multi au venit din cartierele marginase sa vada artificile, noi am iesit doar in fata usii sa le auzim nu doar pe ele, ci si pe ministrul Boc.
Scrie răspuns