Purcelul Pontes
Moderator: Manu
Purcelul Pontes
Salut, vine Craciunul si ar trebui taiat porcul. Azi am trecut pe la club si am constatat ca purcelusul Pontes e tare slabut. Ma refer desigur la purcelusul donat de Cristina, in care cei ce trecem pe la club depunem cate ceva maruntis. Oare nu a aflat toata lumea de el ca sa contribuie la ingrasarea lui, sau uitati mereu sa-i dati si lui cate o moneda sa nu moara de foame?
Azi eram tare suparata ca desi avem doar 4 computere la club, din acestea functioneaza cu chiu cu vai doua, iar la astea doua sunt niste tastaturi... ca mai bine n-ar fi! Ma gandeam ca am putea taia purcelusul sa cumparam o tastatura-doua mai smechere, dar slabe sanse!... Poate va lasa sufletul cand sunteti in trecere pe la club sa dati o mana de ajutor la achizitionarea macar a unei tastaturi mai performante, ca altfel o sa ne trezim ca am cumparat degeaba scanerul ala...
Azi eram tare suparata ca desi avem doar 4 computere la club, din acestea functioneaza cu chiu cu vai doua, iar la astea doua sunt niste tastaturi... ca mai bine n-ar fi! Ma gandeam ca am putea taia purcelusul sa cumparam o tastatura-doua mai smechere, dar slabe sanse!... Poate va lasa sufletul cand sunteti in trecere pe la club sa dati o mana de ajutor la achizitionarea macar a unei tastaturi mai performante, ca altfel o sa ne trezim ca am cumparat degeaba scanerul ala...
Sal ...am o complectare de facut aici...cand vorbesc de 'domnisoara secretara' nu o fac pentru a fi sarcastic,ca sa folosesc si eu termeni de dragul vanzarii DEX-ului.Are Academia romana din ce trai Aline ,nu-i asa.Bine tu esti om de radio,te inteleg,faceam si eu o precizare pentru eventualii carcotasi:D ...
Ideea e ca se vor aduna 5lei de persoana participanta la revelionul nostru pentru dotari la club...Daca sunteti de acord ma ofer sa ii strang eu si sa ofer triplul...sa nu ne alegem doar cu chef ci si cu investitii pentru viitor...
Toate bune.
Ideea e ca se vor aduna 5lei de persoana participanta la revelionul nostru pentru dotari la club...Daca sunteti de acord ma ofer sa ii strang eu si sa ofer triplul...sa nu ne alegem doar cu chef ci si cu investitii pentru viitor...
Toate bune.
Salut.Am aflat ca ,datorita bunavointei presedintelui nostru ,s-a rezolvat problema pentru doua tastaturi performante la club.Nu e o suma foarte mare,cam patru bilete dus -intors pe ruta Oradea-Cluj-Napoca cu un amarat de accelerat,dar e laudabil.Haideti sa-i urmam gestul!...
Ma refer in primul rand la cei ce vom fi impreuna de Revelion dar mult mai laudabil e gestul celor ce sunt mai departe de noi dar alaturi...si ne gireaza increderea lor.Cred ca nu pot sa fac pe filozoful aici dar pot sa spun:multumim si Sarbatori Fericite!
Toate bune!
Ma refer in primul rand la cei ce vom fi impreuna de Revelion dar mult mai laudabil e gestul celor ce sunt mai departe de noi dar alaturi...si ne gireaza increderea lor.Cred ca nu pot sa fac pe filozoful aici dar pot sa spun:multumim si Sarbatori Fericite!
Toate bune!
Todorut,
mancate-ar tata, cand s-a pus problema taxei pe scanare, ai sarit in sus, de parca ai fi la sarituri in inaltime...\
Ca nu-i corect, ca asa o venit, asa sa se duca, iaca,a i nevoie de niste amarate de tastaturi, si faci si tu acuma pe crestinul milostiv...
Daca cumva se strica masinaria aia, cu ce o trimiti la Islandezi?
a, aam uitat, e in garantie, zicea ioana albu pe undeva.
Daca facem intr-un final revelionul, o sa te dansez de o sa te ia toate fanteziile...
:d
mancate-ar tata, cand s-a pus problema taxei pe scanare, ai sarit in sus, de parca ai fi la sarituri in inaltime...\
Ca nu-i corect, ca asa o venit, asa sa se duca, iaca,a i nevoie de niste amarate de tastaturi, si faci si tu acuma pe crestinul milostiv...
Daca cumva se strica masinaria aia, cu ce o trimiti la Islandezi?
a, aam uitat, e in garantie, zicea ioana albu pe undeva.
Daca facem intr-un final revelionul, o sa te dansez de o sa te ia toate fanteziile...
:d
Am tot asteptat sa-ti raspunda cineva neamtule dar nu s-a oferit nimeni ...
Mai da zgarcit esti prietene Sau ai contabila...Daca nu vrei nu dai si cu asta basta....In fond si la urma urmei nu a vorbit nimeni aici de costurile intretinerii scanerului...Daca tot vrei sa joci cu Todorutz de rev ...cauta si tu muzica buna 'instead' .
salut!
Mai da zgarcit esti prietene Sau ai contabila...Daca nu vrei nu dai si cu asta basta....In fond si la urma urmei nu a vorbit nimeni aici de costurile intretinerii scanerului...Daca tot vrei sa joci cu Todorutz de rev ...cauta si tu muzica buna 'instead' .
salut!
-
- Colonel
Decebal, nu e vorba de zgarcenie aici. E vorba de faptul ca un ONG nu ar trebui sa traiasca doar din donatiile membrilor. Ar fi mai corect si normal sa putem spune: "Uite, Pontesul presteaza nu-stiu-ce serviciu, iar banii obtinuti in primele 3 luni de facut asta au fost reinvestiti in echipamente, adica tastaturi", decat sa zicem "Astea le-a cumparat Florin din al 13-lea salariu" sau "Au fost luate din banii dati de cativa membri cu suflet bun, sa le dea dumnezeu sanatate!".
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
-
- Colonel
Replica mea nu s-a referit in nici un fel la Revelion, ci la raspunsul pe care i l-ai dat lui Alin, care se referise la un plan de finantare. Cheta este treaba ta.
Andreea
Andreea
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
Sal!Asa e Andi,cea mai importanta interventie de a mea pe acest topic e incercarea de a rezolva problema prezentata acu doua saptamani de catre Carmen...Nu m-a ales nimeni manager la Pontes ca sa ma gandesc la altceva...nici macar contabil....Asa ca daca am idei de gen ...finante le dau mai departe pe private si atat...
Toate bune!
Toate bune!
Carmen, stai linistita. Nu trebuie sa imi dai nici un ban precum tiam mai zis.carment scrie:Da, s-a mai ingrasat purcelusul. Au ramas vreo 120 lei de la rev, dar ma gandeam sa-i dam lui Ovi Tuduruta jumate din bani ca n-a mai venit. Nu m-am intalnit inca cu el. Mai stam totusi cu tastaturile ca poate reusim sa depunem un proiect pt a cumpara computere noi.
Eu nu pot sa pretind sau sa mi se inapoieze vreun ban atit timp cat eu m-am razgandit cu o zi inainte de revelion.
E inregula asa.
Multa bafta, Ovi
Sal
Eu unul am fost la rev dar am uitat de bani ...era vorba de 15Ron ...te rog Carmen sa nu astepti proiectul pentru tastaturile acelea....si daca sunt bani sa le cumperi de pe acum si sa se toceasca cat mai mult pana ce apar celelalte ....Eu pot sa ma achit abia luna viitoare dupa sesiune cand vin pe la Cluj...dar daca-i nevoie oricand prin banca
.
Toate bune.
Eu unul am fost la rev dar am uitat de bani ...era vorba de 15Ron ...te rog Carmen sa nu astepti proiectul pentru tastaturile acelea....si daca sunt bani sa le cumperi de pe acum si sa se toceasca cat mai mult pana ce apar celelalte ....Eu pot sa ma achit abia luna viitoare dupa sesiune cand vin pe la Cluj...dar daca-i nevoie oricand prin banca
.
Toate bune.