Instalare monitor

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
CarmenT
Maior

Instalare monitor

Mesaj de CarmenT »

Salut, Am o mica problema si poate se gaseste cineva sa ma lumineze. AM folosit o perioada computerul fara monitor, iar cand l-am conectat din nou am constatat ca nu se mai vede pe monitor. Imi apare doar un mesaj despre faptul ca nu depisteaza semnalul sau ceva de genul asta. Aveti idee unde trebuie sa intru si ce setari trebuie sa fac?
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

In spate, la suruburi, adica la mufe. Verifica sa nu aiba joc mufa de monitor si sa nu fie pinii strambi. Monitorul e un dispozitiv de tip plug & play, asa ca n-ar trebui facute setari, daca nu primeste semnal de obicei e o cauza hardware.
Ar mai putea fi un caz in care monitorul sa nu mearga, dar de obicei nu da No signal pentru asta: rezolutia setata pentru computer sa fie mai mare decat suporta el. Apare de exemplu cand placa video iti permite sa fortezi monitorul la o rezolutie de tip 1600 x ceva cu refresh de 120 Hz si monitorul duce maxim 1280 x 800 in 65 Hz. Ce rezolutie si ce refresh folosesti?
Andy
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Nu cred ca e la ea problema de rezolutie, sigur la cablu, mai probabil acolo la conectarea fizica cu placa video, sunt ceva nereguli.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Cred ca nu-i nici una, nici alta. Incearca tu Carmen, sa vezi daca monitorul n-are o tasta in plus de deschidere si inchidere. Al meu, poate fi inchis din doua parti. Odata cu curentul dintr-un buton situat de desuptul ecranului, in dreapta de tot, dar, se poate si apasand primul buton din stanga acelor butoane. Daca l-am inchis de la acel ultim buton stanga, atunci cand opresc curentul din el si cand il reintroduc, apare pe ecran, "no signal", asa, cu un patratel rosu. Mi-a spus cineva. Incearca si asta.
Puho
Sergent major

monitor

Mesaj de Puho »

Nu stiu ce s-a intamplat, dar tare rau merge monitorul. Zice ca este "low".
Merge la 4 biti, dar cand am vrut sa modific, zice ca este nevoie de un fisier dd825 sau asa ceva, ca sa-i zic unde este, dar eu habar n-am unde este, si cautarea nu functioneaza la my computer. POate ca JAWS m-a aranjat, cand l-am dezinstalat, ptr ca l-am instalat, dar zice ca trebuie introdus codul, dar asa a fost vorba, ca-i pe gratis, atunci de ce mai trebe cod.
Puho
Sergent major

ecran

Mesaj de Puho »

Zice ca Shockware Flash incarcat incorect.
Asta ce inseamna?
Nu pot sa modific rezolutia ecranului la control panel\display\settings
nu se misca sliderul
ce pot sa fac?
Scrie răspuns