Revelion 2009
- Manu
- General de divizie
Subscriu la ceea ce spune Ovidiu, calitatea la catering lasa de obicei de dorit... e ca si un sandvis de la fastfood fata de o friptura de la restaurant. Dar... daca intervine chestia cu aranjarea mancarii si altele organizatorice care pot deveni complicate... trebuie intai sa vedem exact la fiecare ce conditii sunt, pana in ce stadiu vine mancarea etc., apoi alegem, votam sau o face noi ceva sa iasa in cele din urma.
In cele din urma poate fi aleasa si calitatea proasta a cateringului avand in vedere ca e doar Revelion, nu o intalnire la restaurant pe timp de pace. Glumesc desigur. De la astia nu am mancat inca, dar... numele e cam ciudat... sa speram ca nu e ales special pentru a exprima starea de dupa chefuri...
In cele din urma poate fi aleasa si calitatea proasta a cateringului avand in vedere ca e doar Revelion, nu o intalnire la restaurant pe timp de pace. Glumesc desigur. De la astia nu am mancat inca, dar... numele e cam ciudat... sa speram ca nu e ales special pentru a exprima starea de dupa chefuri...
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Mie nu-mi prea place meniul astora de la mordefoame.ro. Mi se pare aiurea sa ne apucam sa mancam feluri cu garnituri. E drept ca unii din noi avansam in varsta, dar deja pare prea batranesc sa te apuci sa mananci cu pompa si de rev... Eu as prefera ceva aperitive si cel mult cremvursti fierti la un moment dat.
In ce priveste bucatarul respectiv, ne aranjeaza el totul pe platouri, asta insa nu e de ajuns, va trebui sa mai cumparam noi tacamuri si alte chestii in completare, dar cred ca se poate. Sa asteptam intai o oferta precisa.
In ce priveste bucatarul respectiv, ne aranjeaza el totul pe platouri, asta insa nu e de ajuns, va trebui sa mai cumparam noi tacamuri si alte chestii in completare, dar cred ca se poate. Sa asteptam intai o oferta precisa.
-
- Colonel
Oferta se poate restrange si la aperitive. Eu am cerut maximum de chestii pe care le ofera ei, ca sa fiu sigura ca nu umfla pretul nicaieri, si pentru ca diversi vajnici barbati ai patriei baleau pe forum dupa sarmale si mancare gatita, si pentru ca le-am rupt inima cand am spus ca banuiesc ca vrem doar aperitive. Si cum cei de la MorDeFoame nu fac sarmale, ne-au propus ceea ce au ei.
Asteptam si oferta bucatarului.
Andreea
Asteptam si oferta bucatarului.
Andreea
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Poate nu e momentul si nici timpul potrivit pentru a scrie acest mesaj, dar chiar are rost sa ne certam si sa ne jignim fara vreun motiv? Nu cred ca organizarea unei petreceri de revelion poate creea subiect de cearta, dar cum noi orbii nu stiu decat sa ne certam pe forumuri si pe liste ... :) Bafta in continuare la cearta, ca mai mult asta iese dintr-un subiect care in prima faza se dorea a fi unul de organizare.
Sa ne scriem cu bine!
Sweety
Sweety
Sal.Daca ne referim la bauturi alcoolice...cea mai buna solutie ca sa nu te ia somnul e berea dovada e faptul ca m-am pus sa citesc mesaje si sa scriu la ora asta ...
Pe langa nelipsita sampanie ar mai fi si vinul de casa pe care eu,-asta-s eu-,il aduc de acasa vreo 5kg sa fie...
Daca vorbim de racoritoare prefer Pepsi si Santal.E o parere,nu obliga pe nimeni...
Daca ii trece lui Misu supararea sunt sigur ca va face si el propuneri,pana atunci ... alte opinii!
Pe langa nelipsita sampanie ar mai fi si vinul de casa pe care eu,-asta-s eu-,il aduc de acasa vreo 5kg sa fie...
Daca vorbim de racoritoare prefer Pepsi si Santal.E o parere,nu obliga pe nimeni...
Daca ii trece lui Misu supararea sunt sigur ca va face si el propuneri,pana atunci ... alte opinii!
-
- Colonel
Pai atunci sa nu-l aducem, poate vei fi treaz in noaptea dintre aniovidiu_t scrie:Vinul de casa e cel mai bun.
Prefer in mod special.
Anul trecut m-am imbatat doar din vin de casa.
Cu multa stima, Ovi
Este OK vin de casa. In afara de asta si de sampanie, mai avem nevoie de sucuri acidulate gen Coca Cola sau Pepsi, de ceva suc neacidulat de fructe, apa plata si minerala.
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
Liştine
Asta-i liniştea de după furtună?
sau dinaintea ei?
Eu am ajuns pe-aici convins că aici voi afla ştiri la minut dacă nu chiar la secundă, dar... După câte ştiu sa schimbat până şi locaţia...
Am aflat că se va organiza sub cerul cristalin brăzdat de focuri de artificii al oraşului din inima ardealului nostru drag. Dar acum fie ce o fi eu vreau să beau cu pontesişti... Am zâs că viu, apoi viu... Chiar dacă se ţine în oser...
No şi cum se spune stomacul nu are geam... Cu toate astea trebuie să mănâncă şi gura mea ceva în această minunată noapte în care distracţia este obbligatorie.
Mie nu îmi plac peştele...
Şi casă fiu trendi, adică în tendinţe, am aplicat aici cu speranţa că nu voi mai afla noutăţi pe surse...
Hai pa
sau dinaintea ei?
Eu am ajuns pe-aici convins că aici voi afla ştiri la minut dacă nu chiar la secundă, dar... După câte ştiu sa schimbat până şi locaţia...
Am aflat că se va organiza sub cerul cristalin brăzdat de focuri de artificii al oraşului din inima ardealului nostru drag. Dar acum fie ce o fi eu vreau să beau cu pontesişti... Am zâs că viu, apoi viu... Chiar dacă se ţine în oser...
No şi cum se spune stomacul nu are geam... Cu toate astea trebuie să mănâncă şi gura mea ceva în această minunată noapte în care distracţia este obbligatorie.
Mie nu îmi plac peştele...
Şi casă fiu trendi, adică în tendinţe, am aplicat aici cu speranţa că nu voi mai afla noutăţi pe surse...
Hai pa