Revelion 2009

Urari, discutii cu ocazia zilelor de nastere, onomastice sau alte evenimente
Scrie răspuns
Sweety
Caporal

Mesaj de Sweety »

Ai dreptate Claus.
Toata lumea vrea sa se distreze, dar la servitori nu se gandeste nimeni si din pacate trebuie sa fie si asa ceva, dar poate unii din voi stiti, poate alti nu, la Satu-Mare se fac super revelioane care tin de pe la 20 pana pe la 7-8 dimineata, acolo toata lumea se distreaza, toti se simt bine si nu exista servitori.
De ce?
1. Nu se face la cineva acasa;
2. Este o perfecta colaborare in trupa;
3. Toti fac cate ceva;
4. Inainte de inceperea petrecerii se aduna toate persoanele de sex feminin participante la revelion si in cel mult 60 de minute totul este gata, taiat, feliat, aranjat pe platouri, cafeaua e gata, e bine si uite-asa nu se chinuie nimeni in noaptea de revelion si nu se isca incidente si nici persoane de sacrificiu nu sunt, pentru ca acolo se merge din start pe ideea: toti au dreptul sa se distreze in noaptea dintre ani si se respecta cu sfintenie.
Sa ne scriem cu bine!
Sweety
Mira
Sublocotenent

Mesaj de Mira »

Revelionul se va organiza la Florin Radulescu acasa.
Sper ca anul acesta sa fie ma ibine organizat astfel incat sa nu se simta nimeni servitor. Imi pare rau sa aud ca anul trecut au fost printe noi persoane care au trait sentimentul asta. Se pare ca unii au facut unele lucruri din obligatie si nu din placere.
Eu resping ideea cu restaurantul,nu vreau sa stau ca o mobila acolo. Prefer mai bine sa stau acasa sa beau sampanie si sa dansez de una singura decat sa stau pe un scaun intr-un restaurant.
Mira
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

pai nu asa ma,
se poate inchiria un restaurant numa penru un grup, in care el face legea.
La restaurantele la care ai fost de revelion in alti ani ai stat pe scaun?
Referitor la chestia cu obligatia si alte de astea, nu cred ca a facut nimeni ceva dinobligatie.
da vin si te ntreb:
mananci iar din blide de alea nenorocite din plastic?
cu tacamuri tot asa si pahare din carton sau ce o fi?
nu stiu exact, da probabil am fot singura gasca din tara care a mancat in noapte de revelion in felul asta...
voi ce credeti?
nu am nimic impotriva lor a vaselor, da zic si eu, sa se faca cu un pas mai sus anul asta.
MisuSoft
Locotenent

Mesaj de MisuSoft »

claus scrie:pai da,
dar vor fi iar oameni de sacrificiu care sa faca cafele?
sa dea la orbi de mancare in urlete si disperarea foamei?
sa manance numa resturi de pe un platou fiindca nu se gandeste nimeni la asa ceva?
nu ar fi mai bine sa incercam sa inchiriem un local?
sa ne serveasca altii?

incepem iar ca nul ctrecut: unu face salata, altu zama, altu o varsa prin taxi, si, super!

ar mai fi timp iar localuri mai sunt.
ce ziceti?]
zicea sweeti ceva de distractie si de mobilier.
anul trecut nu a fost cazul de asa ceva.
aline, am sa iti dau raspunsurile in ordinea pe care o vrei tu:

1. Orbii ar fi bine sa se descurce si singuri... la wc merge cineva cu iei sa ii tina de lanterna? deci cred k o cafea sunt in stare sa isi puna singuri, va fi facuta din timp si pastata in flacoane sau termosuri.

2. Oameni de sacrificiu nu cred ca au fost. daca au fost vreau sa vad cine sunt (s-o fi implicat vre-unu si si-a rupt sexapilul pe acolo? si eu m-am implicat in organizare, dar nu m-am simtit servitor)

3. acele persoane care cica au mancar resturi de pe platou nu le-o fi fost foame cand s-a pus platoul pe masa? sau au mancat dupa nu stiu cate zile? chiar si in 1 ianuaria a fost destula mancare incat sa nu trebuiasca sa mance cineva resturile de pe platouri.

4. aline, sti preturile practicate de localuri in noaptea de revelion? eu accept, dar cu o singura conditie: eu pun 100 de ron, iar tu diferenta.... gandeste-te ca nu toata lumea isi permite sa dea milioane de lei pentru o noapte de mancat, baut si mai stiu eu ce topaiala....

5. de cine iti e frica daca te-ai servi singur? mancare o mananci tu, nu ea pe tine.....

6. fiecare face ce vrea in fond si la urma urmei... eu anu trecut am facut vreo 2 castroane de maioneza, dar toate s-au taiat :D asa ca a fost facut un al treilea de o persoana cu totul din afara grupului... si nu s-a plans atata.....

7. ce sa zic de taxi... noroc cu tine, daca nu erai tu ce ne faceam... cum mai reuseam sa vars din zama aia nenorocita (pe costumul meu cel proaspat scos de la curatatorie)... asta e, considera ca am mancat eu a doua portie de zama :D apropo: de ce nu ai dus tu zama de la alex la mira la camin? ciudat, nu a zis nimic taximetristu de zama aia si te legi tu de ea?

8. da, mai sunt localuri, dar cele care merita sa fie vizitate sunt deja rezervate... gasesti libere doar carciumele de cartier... bodegile din garaj...

Prezenta la acest revelion nu e obligatorie, vine cine vrea... asa ca......
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
Mira
Sublocotenent

Mesaj de Mira »

Alin,daca vre isa mananci din portelan eu nu am nimic impotriva,,asa ca te rog sa ti le aduci si vei fi servit. Acelasi lucru le recomand si celorlalti care isi doresc acest lucru
Cat costa sa inchiriezi un local?
Mira
MisuSoft
Locotenent

Mesaj de MisuSoft »

claus scrie:pai nu asa ma,
se poate inchiria un restaurant numa penru un grup, in care el face legea.
La restaurantele la care ai fost de revelion in alti ani ai stat pe scaun?
Referitor la chestia cu obligatia si alte de astea, nu cred ca a facut nimeni ceva dinobligatie.
da vin si te ntreb:
mananci iar din blide de alea nenorocite din plastic?
cu tacamuri tot asa si pahare din carton sau ce o fi?
nu stiu exact, da probabil am fot singura gasca din tara care a mancat in noapte de revelion in felul asta...
voi ce credeti?
nu am nimic impotriva lor a vaselor, da zic si eu, sa se faca cu un pas mai sus anul asta.
pentru a inchiria un restaurant pentru un grup ar trebui sa faci in felul urmator: platesti toate locurile, insemnand ca nu mai au cum sa vanda pachete de revelion si la alte persoane sau dai o suma cu cateva zerouri semnificative in coada pentru a te lasa sa stai doar cu grupul tau.....
ca sa faci legea intr-un restaurant tre sa ai bani cu galeata... adica sa dai... de pomana nu iti face nimeni... totul e o afacere
referitor la farfurii: se folosesc chiar si in alte tari membre UE, dar si in america tacamurile si vesela de unica folosinta.... cine vrea, vorba mirabelei "sa isi aduca"
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Si eu cred ca e cam scump la restaurant. Ma gandesc ca daca nu sunt probleme cu servitul si altele care s-au mai mentionat, locatia ar fi ok, este o sala de 6 pe 6 metri, deci cam 36 patrati, iar langa este o alta sala mai mica si cu aragaz, sunt doua toalete... Nu stiu, poate ar trebui sa o mai vada unii sa spuna daca le convine. Practic este un nivel de casa aflat la demisol, de fapt un semidemisol, doar un metru mai jos - exista chiar si curte.
Se spunea ceva despre resturile de pe platou... Imi amintesc ca data trecuta a ramas foarte mult amancare, la continuarea din camin, a doua zi, am mancat chiar feluri neincepute in noaptea de Revelion. Ar fi frumos la restaurant, dar... cred ca e cam scump.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

din toate reactiile mele vad ca incepe sa iasa ceva.\
daca ne organizam bine si stim fiecare ce facem, putem evita anumite neplaceri.
In privinta locatiei nu am nici o obiectie, o cunosc si e super ok.
o aranjam cum trebuie si avem loc pt toate; si dans, si mancat si tot ce mai trebuie.
e bine sa se hotarasca repejor totusi cine vine, ca sa se stie cum se procedeaza.
Sweety
Caporal

Mesaj de Sweety »

Ei, uite ca incet-incet apar detalii noi:
am aflat locatia, am aflat cam ce si cum va fi, dar cu suprafata spatiului pentru desfasurare nu prea ma impac eu.
36 MP pentru sa zicem 20 de persoane ... :?:
Daca se pun mesele+scaunele+sonorizarea, ce loc mai ramane pentru eventualele persoane care vor sa elimine din caloriile acumulate in seara de revelion prin dans?
Sa ne scriem cu bine!
Sweety
MisuSoft
Locotenent

Mesaj de MisuSoft »

Sweety scrie:Ei, uite ca incet-incet apar detalii noi:
am aflat locatia, am aflat cam ce si cum va fi, dar cu suprafata spatiului pentru desfasurare nu prea ma impac eu.
36 MP pentru sa zicem 20 de persoane ... :?:
Daca se pun mesele+scaunele+sonorizarea, ce loc mai ramane pentru eventualele persoane care vor sa elimine din caloriile acumulate in seara de revelion prin dans?
eu zic ca pentru mancat exista o a doua incapere, cea in care e si un aragaz... am putea manca acolo... nu stiu exact cum va fi, insa asa ma gandesc eu... urmeaza sa ajung si eu pe acolo intr-un weekend sa vedem cum organizam spatiul... deci va fi cu siguranta loc de zbenguiala, altfel nu are nici un farmec.
MisuSoft
Locotenent

Mesaj de MisuSoft »

Lista participantilor la revelion:

Decebal
Manu
Mira
Alin
Swetty
Ovidiu Tuduruta
Florentina Popa
Alina Beudean
Ioana Albu - a confirmat prezenta Mirabelei
Andreea - Confirma te rog prezenta cat se poate de repede!
Mihaela Radu - am vorbit la telefon cu ea si ma rugat sa ii confirm prezenta
Mihai - subsemnatul
Carmen Todorut - rog sa confirme daca am intuit bine prezenta ei
Ovi Babos - il rog sa confirme daca am intuit bine prezenta lui...
...daca am omis sau am bagat pe cineva in lista fara sa isi doresca acest lucru il rog sa anunte, iar cei care trebuie sa confirme, sa confirme in cel mai scurt timp posibil...

Cine mai vine?
Ultima oară modificat 04 Dec 2008, 20:58 de către MisuSoft, modificat de 3 ori în total.
MisuSoft
Locotenent

Mesaj de MisuSoft »

Haideti sa vedem ce mancam si ce bem: va rog sa faceti propuneri sa vedem ce va fi...
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Misule am inteles ca loc de zbenguiala e si-n curte...asa zicea Manu...
Si apropo ,frumos din partea lui Florin si sa accepte sa fie gazda si sa lase la aprecierea voastra lista invitatilor...asa ca reconfirm Florine!
Totusi daca vorbim de participanti Misule...pe Florentin de ce nu l-ai trecut?sau pleaca de acasa de revelion :D ?
Toate bune!
Ovidiu_T
Plutonier

Mesaj de Ovidiu_T »

Servus prieteni,
Observ ca usurel ajungem la un punct comun...
Propuneri:
Mancare, daca e cum a fost anul trecut, e excelent.
La bauturi alcoolice, miar placea daca sar lua citeva sticle de wiski, e eftin la Real.
Daca nu veti fi deacord cu asta, nui bai, dar va rog sa anuntati pe forum.
Vreau sa stiu daca sa imi cumpar eu.
O seara placuta!!!
Ovi
Sweety
Caporal

Mesaj de Sweety »

misusoft scrie:Lista participantilor la revelion:

Decebal
Manu
Mira
Alin
Swetty
Ovidiu Tuduruta
Florentina Popa
Alina Beudean
Ioana Albu - a confirmat prezenta Mirabelei
Andreea - Confirma te rog prezenta cat se poate de repede!
Mihaela Radu - am vorbit la telefon cu ea si ma rugat sa ii confirm prezenta
Mihai - subsemnatul
Carmen Todorut - rog sa confirme daca am intuit bine prezenta ei
Ovi Babos - il rog sa confirme daca am intuit bine prezenta lui...
...daca am omis sau am bagat pe cineva in lista fara sa isi doreasca acest lucru il rog sa anunte, iar cei care trebuie sa confirme, sa confirme in cel mai scurt timp posibil...

Cine mai vine?
Am gasit in lista Swetty.
Nu stiu daca era vorba de mine sau de alta persoana, cert e ca, eu inca nu m-am hotarat in totalitate daca sa particip sau nu.
Daca acel sau acea Swetty este alta persoana, imi cer miii de scuze, nu am verificat intreaga lista a forumistilor pontes.
Sa ne scriem cu bine!
Sweety
Scrie răspuns