Revelion 2009
Revelion 2009
REVELION 2009!
Salutare tuturor!
Se apropie momentul in care trebuie sa bagam in arhiva acest an, bun sau rau asa cum a fost, am trecut prin el...
Insa pentru a sarbatori acest eveniment, dar si pentru a intampina noul an intr-o admosfera de sarbatoare, unde sa ne simtim bine si sa chefuim pana in zori vin cu urmatoarea propunere:
Revelionul 2009 se va organiza in Cluj-Napoca, asa ca va invit pe toti cei care nu vreti sa sforaiti in noaptea de 31 decembrie 2008 sa va anuntati aici pe forum pentru a putea face lista cu cei care vor participa la acest eveniment, dar sa si vedem ce bagam in noi (ca doar suntem romani, totul trece la noi prin stomac)!
Propun sa punem 100 Ron de caciula pentru mancare si bautura!
Astept confirmarile voastre pentru prezenta, obiectiile si propunerile pentru bani, mancare si bautura!
La Multi Ani!
Mihai
Salutare tuturor!
Se apropie momentul in care trebuie sa bagam in arhiva acest an, bun sau rau asa cum a fost, am trecut prin el...
Insa pentru a sarbatori acest eveniment, dar si pentru a intampina noul an intr-o admosfera de sarbatoare, unde sa ne simtim bine si sa chefuim pana in zori vin cu urmatoarea propunere:
Revelionul 2009 se va organiza in Cluj-Napoca, asa ca va invit pe toti cei care nu vreti sa sforaiti in noaptea de 31 decembrie 2008 sa va anuntati aici pe forum pentru a putea face lista cu cei care vor participa la acest eveniment, dar sa si vedem ce bagam in noi (ca doar suntem romani, totul trece la noi prin stomac)!
Propun sa punem 100 Ron de caciula pentru mancare si bautura!
Astept confirmarile voastre pentru prezenta, obiectiile si propunerile pentru bani, mancare si bautura!
La Multi Ani!
Mihai
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
- Manu
- General de divizie
Ar fi super in Cluj-Napoca, dar... ai omis esentialul.. Unde? Cu suma sunt perfect de acord, de mancat mananc de toate.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In reamintirea Belis, multi se anunta, putini vin, asa ca sa nu crezi Misule ca o sa fie mare revelion mare. Sper sa ma insel de data asta, dar asa cred eu ca va fi.
Obiectii si propuneri deocamdata nu am, astept sa vad cati se anunta si cati vin pana la urma si ma orientez dupa restu.
Obiectii si propuneri deocamdata nu am, astept sa vad cati se anunta si cati vin pana la urma si ma orientez dupa restu.
Sa ne scriem cu bine!
Sweety
Sweety
- Manu
- General de divizie
Te inseli Sweety, la Revelion vine lumea... Anul trecut au fost mai multi decat incapeau... nici o problema.
Asa cum zice Manu, revelionu se tine, e ceva sfant... trebuie facut chef mare!
Iar legat de locul unde se va desfasura: e in cluj, o locatie zic eu ok pentru asta... am sa revin cu detalii pe cum le aflu si eu.
Asa ca haideti, care veniti?
Iar legat de locul unde se va desfasura: e in cluj, o locatie zic eu ok pentru asta... am sa revin cu detalii pe cum le aflu si eu.
Asa ca haideti, care veniti?
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
Cum spuneti voi dragilor ...
Sa dea Dumnezeu sa ma insel.
oricum daca se arata a fi ceva serios m-ar interesa si pe mine, da sa fie revelion pe bune, nu are rost sa vina lumea doar de forma, de marionete, mataite, fiinte ca persoane nu le pot spune, care nu au nimic in comun cu viata si care inteleg prin a se distra a sta drept mobila.
Aveti grija cine vine si cine nu, ca sa iasa ceva fain.
Sa dea Dumnezeu sa ma insel.
oricum daca se arata a fi ceva serios m-ar interesa si pe mine, da sa fie revelion pe bune, nu are rost sa vina lumea doar de forma, de marionete, mataite, fiinte ca persoane nu le pot spune, care nu au nimic in comun cu viata si care inteleg prin a se distra a sta drept mobila.
Aveti grija cine vine si cine nu, ca sa iasa ceva fain.
Sa ne scriem cu bine!
Sweety
Sweety
- Manu
- General de divizie
Adica ce vrei sa spui Sweety? E neaparat sa dansez mult?
Nu e musai sa dansezi, te poti simti bine in mai multe feluri, dar din pacate sunt si mobile si de ele m-am temut si ma tem intotdeauna.
Te poti distra atat de bine si stand la masa, cu un banc bun, o istorisire, o farsa, dar daca ai vre-o dobitoaca sau vre-un barbat mai ciudat pe langa tine care nu stie sa rada, sa comunice, sa participe la discutie, la dans, la sotii, la chef in general iti vine sa iti iei campii.
Si sa nu imi spui manu ca nu ai intalnit creeaturi din astea ca nu te cred.
Te poti distra atat de bine si stand la masa, cu un banc bun, o istorisire, o farsa, dar daca ai vre-o dobitoaca sau vre-un barbat mai ciudat pe langa tine care nu stie sa rada, sa comunice, sa participe la discutie, la dans, la sotii, la chef in general iti vine sa iti iei campii.
Si sa nu imi spui manu ca nu ai intalnit creeaturi din astea ca nu te cred.
Sa ne scriem cu bine!
Sweety
Sweety
- Manu
- General de divizie
Astept show-ul cu Florin Piersic... Un punct din program.
-
- Colonel
Mai astept cateva detalii si, daca sunt in tara, poate vin si eu.
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
pai da,
ca Manu se teme probabil de dans fiindca oboseste
Acuma in ce priveste revelionul nu am nimic de zis.
dar vor fi iar oameni de sacrificiu care sa faca cafele?
sa dea la orbi de mancare in urlete si disperarea foamei?
sa manance numa resturi de pe un platou fiindca nu se gandeste nimeni la asa ceva?
nu ar fi mai bine sa incercam sa inchiriem un local?
sa ne serveasca altii?
incepem iar ca nul ctrecut: unu face salata, altu zama, altu o varsa prin taxi, si, super!
ar mai fi timp iar localuri mai sunt.
ce ziceti?]
zicea sweeti ceva de distractie si de mobilier.
anul trecut nu a fost cazul de asa ceva.
ca Manu se teme probabil de dans fiindca oboseste
Acuma in ce priveste revelionul nu am nimic de zis.
dar vor fi iar oameni de sacrificiu care sa faca cafele?
sa dea la orbi de mancare in urlete si disperarea foamei?
sa manance numa resturi de pe un platou fiindca nu se gandeste nimeni la asa ceva?
nu ar fi mai bine sa incercam sa inchiriem un local?
sa ne serveasca altii?
incepem iar ca nul ctrecut: unu face salata, altu zama, altu o varsa prin taxi, si, super!
ar mai fi timp iar localuri mai sunt.
ce ziceti?]
zicea sweeti ceva de distractie si de mobilier.
anul trecut nu a fost cazul de asa ceva.