Statistici Site si Forum Pontes
Moderator: Manu
buna interventie,
hai sa ducem mai departe discutia.
Analizam aseara cu dl Chiuzbaian, directorul q media, posibilitate angajarii in firma lui a unui orbet.
Toate bune si frumoase, fiind o firma de software el are nevoie de:
programatori etc.
Ar mai fi o posibilitate la secretariat, acolo e nevoie sa raspunzi la un telefon, sa preei diverse mesaje dar trebuie sa faci si cafele sa le duci in birou sa servesti pe fiecare unde trebuie, sa le pui szahar inele etc.
Deci, uite problema.
Mai departe
site-ul qbox aduna stiri in anumite conditii, le pune pe site si le ordoneaza pe sectiuni, de fapt trebuia sa spun invers...
plus de asta fiecare stire are si cate o poza.
totusi, s-ar putea face asa:
cineva sa adune stirile sa lel ordoneze dupa criteriile pe care le va sti, si sa pastreze linkul de unde le-a luat.
Appoi, cineva vazator sa alature poza pe site aferenta stirii si gata.
se incumeta cineva sa rasspunda la provocarea asta?
evident munca se plateste...
Andreea observa continutul unui cv apartinind unui orb.
Hai sa cautam cv-uri de orbi si in alte parti, nu cred sa fie mult mai bogate in continut, si nici nu ai abiliteaza la scara mare sa faca mult mai multe.
Idea este ca:
noi putem face o gramada de lucruri, putem munci orice, suntem buni peste tot.
Hai sa vedem:
agent de vanzari,
pai, te intilnesti cu clientii, te duci la ei, discuti inchei contracte etc.
da?
da pe ce strada e cutare client?
da cu ce ajung pana acolo?
da e accesibil?
A stiu, il chem la clubu pontes.
totusi, cine se gandeste sa aplice pentru q media, sa imi trimita cv-urile.
hai sa ducem mai departe discutia.
Analizam aseara cu dl Chiuzbaian, directorul q media, posibilitate angajarii in firma lui a unui orbet.
Toate bune si frumoase, fiind o firma de software el are nevoie de:
programatori etc.
Ar mai fi o posibilitate la secretariat, acolo e nevoie sa raspunzi la un telefon, sa preei diverse mesaje dar trebuie sa faci si cafele sa le duci in birou sa servesti pe fiecare unde trebuie, sa le pui szahar inele etc.
Deci, uite problema.
Mai departe
site-ul qbox aduna stiri in anumite conditii, le pune pe site si le ordoneaza pe sectiuni, de fapt trebuia sa spun invers...
plus de asta fiecare stire are si cate o poza.
totusi, s-ar putea face asa:
cineva sa adune stirile sa lel ordoneze dupa criteriile pe care le va sti, si sa pastreze linkul de unde le-a luat.
Appoi, cineva vazator sa alature poza pe site aferenta stirii si gata.
se incumeta cineva sa rasspunda la provocarea asta?
evident munca se plateste...
Andreea observa continutul unui cv apartinind unui orb.
Hai sa cautam cv-uri de orbi si in alte parti, nu cred sa fie mult mai bogate in continut, si nici nu ai abiliteaza la scara mare sa faca mult mai multe.
Idea este ca:
noi putem face o gramada de lucruri, putem munci orice, suntem buni peste tot.
Hai sa vedem:
agent de vanzari,
pai, te intilnesti cu clientii, te duci la ei, discuti inchei contracte etc.
da?
da pe ce strada e cutare client?
da cu ce ajung pana acolo?
da e accesibil?
A stiu, il chem la clubu pontes.
totusi, cine se gandeste sa aplice pentru q media, sa imi trimita cv-urile.
-
- Colonel
Alin, detaliaza problema qmedia. se cauta content editor, da? full time sau part time? contract pe perioada determinata sau nedeterminata?
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Daca ma provoca purtatorul de cuvant al presedintelui...Basesccu si tot nu reluam discutia asta.Dar daca tot a intervenit AndY ma simt dator cu cel putin o explicatie;nu suport ca un om oricat s-ar considera de destept sau/si psiholog sa le arunce sub nas aprecieri gen;prea fuduli sau prea lenesi....unor oameni care asteapta mai degraba un sfat prietenesc dupa care Aline te faci ca nu intelegi ce am vrut sa-ti sugerez,adica sa te feresti de aroganta si ipocrizie.Asemenea aprecieri isi au oare locul in ONG -ul ce va fi condus in curand de dvs d-nule Radulescu?Sau nu aveti pareri pentru public doar pentru oamenii de soi ?Amice esti teribil de inteligent...cu toate astea uiti ca nimeni nu se naste rau sau bun,frumos sau urat,destept sau prost,iar daca tu te crezi mai cu talent ar fi bine ,decat sa faci pe naivul atunci cand esti 'atacat'sa renunti la leadership cu gargauni cu tot...Nu suntem pe lista deci nu imi permit mai multe....oricum nu voi participa la sarbatorirea a doi ani de Pontes decat provocat....In rest,toate cele bune!
- Manu
- General de divizie
Ce mult imi plac mesajele lui Decebal... sunt ceva aparte, toate dintr-o suflare, insiruite, excelent!
In ceea ce priveste discutia, care chiar merge la subiectul "Dupa un an de existenta", nu in Trafic, ci Pontes, in curand chiar doi, eu am o parere, o stiti voi, aia cu bagajul. Ce sa faci, mai mult de atat... nu putem sau nu avem chef, ne e lene si e bine... pacat ca economic stam cam prost, altfel chiar ne-ar putea fi lene si mai linistit... Da-i domnule orbului jucarii sa uite de necaz, sa nu se mai tot intrebe atat "Ce o fi cu mine pe acest Pamant?!". In afara de jucarii... se mai pot da si iluzii, chiar si impresii... o organizatie adevarata este aceea care reuseste sa faca cu ei atatea lucruri "utile", incat sa ajunga sa creada ei insisi ca sunt rotite mici, chiar mijlocii in marele angrenaj. Cu jucariile e mai cinstit, Fonoteca, Biblioteca, Forum si campionate, radio, lista de discutii etc., etc., hai sa mai adaugam, sa ne straduim sa-i umplem timpul...
In ceea ce priveste discutia, care chiar merge la subiectul "Dupa un an de existenta", nu in Trafic, ci Pontes, in curand chiar doi, eu am o parere, o stiti voi, aia cu bagajul. Ce sa faci, mai mult de atat... nu putem sau nu avem chef, ne e lene si e bine... pacat ca economic stam cam prost, altfel chiar ne-ar putea fi lene si mai linistit... Da-i domnule orbului jucarii sa uite de necaz, sa nu se mai tot intrebe atat "Ce o fi cu mine pe acest Pamant?!". In afara de jucarii... se mai pot da si iluzii, chiar si impresii... o organizatie adevarata este aceea care reuseste sa faca cu ei atatea lucruri "utile", incat sa ajunga sa creada ei insisi ca sunt rotite mici, chiar mijlocii in marele angrenaj. Cu jucariile e mai cinstit, Fonoteca, Biblioteca, Forum si campionate, radio, lista de discutii etc., etc., hai sa mai adaugam, sa ne straduim sa-i umplem timpul...
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
- Manu
- General de divizie
Am extras fraza / afirmatia de mai sus... Trebuie retinut ca suna a empirism englez, John Locke... De ce am scris asta?... asa, ca sa apara si numele lui pe aici, poate cauta cineva in Google Ca sa rezum putin, creierul la nastere este o "tabula rasa", iar simturile sunt condeiele care scriu pe el... "Tabula rasa"? Traducere din latina: "tablite rase", alea cu ceara, care puteau fi usor netezite pentru a se scrie... Nu asta ne intereseaza aici, ci daca e adevarat sau nu.... Ne lipseste cel mai insemnat condei care sa scrie in sau pe, cum doriti, tabula rasa...sas decebal scrie:Amice esti teribil de inteligent... cu toate astea uiti ca nimeni nu se naste rau sau bun,frumos sau urat,destept sau prost...
salut,
toate observatiile pe care le fac, incep in primul rand cu mine, dand anumit exemple sau sugesti, imi explic mie propriile comoditati si erori.
Nu se pune problema sa desconsider pe cinva, sa ma inchipui altfel de cum as fi, nu te simti inferior domnule Decebal, si nici nu ma taxxa drept arogant si ingimfat.
discutiile fac bine tuturor si lamuresc multe.
Daca e nevoie de provocare sa vii la Cluj la 2 ani de pontes, ti-o lansez eu..
E bine asa?
Asta cu bagajele zise de Manu, stiu ce sa zic?
toate observatiile pe care le fac, incep in primul rand cu mine, dand anumit exemple sau sugesti, imi explic mie propriile comoditati si erori.
Nu se pune problema sa desconsider pe cinva, sa ma inchipui altfel de cum as fi, nu te simti inferior domnule Decebal, si nici nu ma taxxa drept arogant si ingimfat.
discutiile fac bine tuturor si lamuresc multe.
Daca e nevoie de provocare sa vii la Cluj la 2 ani de pontes, ti-o lansez eu..
E bine asa?
Asta cu bagajele zise de Manu, stiu ce sa zic?
Salut!
Eu nu te taxez Alin te taxezi singur!Acuzatii insa sa nu mai faci caci risti sa-ti faci dusmani iar prietenul tau in umbra va ramane ca si pana acum,cel putin pentru forum.Suntem simpatici uneori cand facem bascalie unii de altii dar nu toti vorbim atat de usor de 500 de euro leafa ca si tine.Iti dau un exemplu ;am un prieten bun care a terminat latina -greaca veche la voi la cluj in 2oo2 ,e sanatos si in cinci ani de ziaristica nu a ajuns la un salar de 500euro net...sau o prietena care a terminat tot la cluj istoria artei si e profesoara tot de 5 ani si tot nu are salarul adulat de tine.Dar in schimb are demnitate si pasiune pentru ceea ce face.Nu-i asa ca e frumos!In loc de acuze,si de rafuieli ofera si tu exemple sau instiga la greva ca mai bine faci.
Ai lucrat vreodata in viata ca agent de vanzari daca tot recomanzi meseria asta nevazatorilor?
Nu-mi face placere deloc sa 'zgaltai 'un nevazator pe care il consider inteligent si chiar prieten ,dar cam ...capiat. si iti raspundeam mai devreme insa abia acum am ajuns acasa si nu venind de la ...dude Toate bune!
Eu nu te taxez Alin te taxezi singur!Acuzatii insa sa nu mai faci caci risti sa-ti faci dusmani iar prietenul tau in umbra va ramane ca si pana acum,cel putin pentru forum.Suntem simpatici uneori cand facem bascalie unii de altii dar nu toti vorbim atat de usor de 500 de euro leafa ca si tine.Iti dau un exemplu ;am un prieten bun care a terminat latina -greaca veche la voi la cluj in 2oo2 ,e sanatos si in cinci ani de ziaristica nu a ajuns la un salar de 500euro net...sau o prietena care a terminat tot la cluj istoria artei si e profesoara tot de 5 ani si tot nu are salarul adulat de tine.Dar in schimb are demnitate si pasiune pentru ceea ce face.Nu-i asa ca e frumos!In loc de acuze,si de rafuieli ofera si tu exemple sau instiga la greva ca mai bine faci.
Ai lucrat vreodata in viata ca agent de vanzari daca tot recomanzi meseria asta nevazatorilor?
Nu-mi face placere deloc sa 'zgaltai 'un nevazator pe care il consider inteligent si chiar prieten ,dar cam ...capiat. si iti raspundeam mai devreme insa abia acum am ajuns acasa si nu venind de la ...dude Toate bune!
...si pentru ca ador sa imi raspund mie insumi...ceea ce ai facut tu Aline se cheama provocare nu 'invitatie'la discutie.Nu am nimic personal cu tine ,dar ASA,nu lamuresti nimic!Roaga-l pe Florin sa te sfatuiasca pentru ca am impresia ca se pricepe .Dar numai atunci cand nu e in sa(pe cai,ca iar o sa zici ca nu intelegi!).Ce ma deranjeaza e ca va arde de bascalie si de barfe.Dovediti ca ma insel,pls!
Si pentru ca vorbeam de Pontesi,mai mult sau mai putin caliti ,ii urez Pontesului un sincer LA MULTI ANI !
Si pentru ca vorbeam de Pontesi,mai mult sau mai putin caliti ,ii urez Pontesului un sincer LA MULTI ANI !
-
- Colonel
Am incheiat luna noiembrie cu un nou record de vizitatori: 4003. Ne aflam pe pozitia 50 in clasamentul ONG al trafic.ro
Andy
Andy
Ultima oară modificat 02 Dec 2008, 10:57 de către Andreea Neagu, modificat 1 dată în total.
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Ceva statistici site / server, poate e cineva curios:
In prezent ocupam pe server 42,5 GB
Facem un trafic mediu pe zi de aproximativ 1,4 GB, cel putin aceasta este media pe cele 6 zile complete din decembrie.
Serverul unde suntem gazduiti are ca sistem de operare Linux CentOS.
In prezent ocupam pe server 42,5 GB
Facem un trafic mediu pe zi de aproximativ 1,4 GB, cel putin aceasta este media pe cele 6 zile complete din decembrie.
Serverul unde suntem gazduiti are ca sistem de operare Linux CentOS.
- Manu
- General de divizie
Ieri am implinit deja 2 ani in trafic.ro si azi, am fost surprins sa vad ca suntem pe locul 38 in categoria ONG.
-
- Colonel
Am urcat pe locul 36, depasind chiar si siteul Fundatiei Soros, si inca cu 4 locuri. Uitandu-ma insa la numarul de vizitatori, a devenit evident ca am ajuns pe 36 nu fiindca ni s-au inmultit vizitatorii, ci fiindca au scazut ai lor mai mult decat ai nostri. Din cauza sarbatorilor si a faptului ca in decembrie oamenii au alte treburi decat datul pe net, avem o gaura de cateva sute de vizitatori fata de perioada similara a lunii trecute. Avem 3278 vizitatori pe decebrie pana acum, estimez ca vom termina luna cu 3500, maxim 3600, deci cu un deficit probabil de 400 pana la 500 de vizitatori fata de luna trecuta. In conditiile astea, pana la sfarsitul lui ianuarie cred ca ne vom intoarce in regiunea locurilor 45 - 55 din clasament.
Desigur, asta nu ne impiedica sa ne bucuram de locul 36 pe care il ocupam acum! Sa fie intr-un ceas bun.
Andy
Desigur, asta nu ne impiedica sa ne bucuram de locul 36 pe care il ocupam acum! Sa fie intr-un ceas bun.
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro