Impresii si un top al preferintelor

Concursuri, comentarii, informatii

Moderator: Manu

Încuiat
Carmen
Capitan

Impresii si un top al preferintelor

Mesaj de Carmen »

Primele impresii dupa nici o saptamana de emisie oficiala: multa munca, daruire, pasiune si chiar profesionalism. Trebuie sa recunosc, mi-a fost cumplit de greu sa concept niste criterii pentru a evalua si a realiza un top al emisiunilor mele preferate.
Punctajul arata in felul urmator: 10p -foarte bine; 7p- bine; 4p- satisfacator; 1p- insuficient ; 0p- inexistent. Criteriile au fost: Alcatuirea programului -A; Ora de difuzare- B; Spatiul de emisie acordat -C; Interventie microfon -D; Profesionalism- E; Prezenta de spirit, creativitate, maleabilitate- F; Interactiune cu auditoriul, respectarea preferintelor acestuia -G.
In aceste conditii, emisiunile preferate au fost evaluate in felul urmator:

Nostalgic Online : A-10; B -7; C - 4; D -10; E -10; F- 10; G -10. Punctaj total - 61p; Locul 1
Duminica spre luni:A-10; B -7; C - 4; D -10; E -10; F- 10; G -10. Punctaj total - 61p; Locul 1
Clasic Online: A-10; B -10; C -10;D -0; E -10; F- 7; G -10. Punctaj total - 57p; Locul 2
Floare de vartej: A- 7; B -10;C - 7; D -7; E -10; F- 7; G - 7. Punctaj total - 55p; Locul 3
Opera pentru toti: A- 7; B -10;C - 7; D -7; E -10; F- 7; G - 7. Punctaj total - 55p; Locul 3
Felicitari si sa va straduiti sa ajungeti la punctajul maxim!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Ar fi interesant sa fie in fiecare saptamana un astfel de clasament. De asemenea interesant ar fi sa spuna cat mai multi care asculta ce le place, ce nu le place etc..
In curand o sa avem si pe site o sectiune cu voturi, cu tot ce trebuie - speram.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Cred ca ar trebui avut in vedere si interesul pentru dezvoltarea culturii muzicale. Aici toate emisiunile mele preferate au 10! :D
Ultima oară modificat 28 Mar 2008, 11:33 de către Carmen, modificat 1 dată în total.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Carmen, cred ca la problema spatiului de emisie acordat ar trebui sa stim ceva mai mult, si anume daca spatiul e prea lung sau prea scurt.
Andy
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Aici ai dreptate, m-am referit la daca este suficient de lung.
Am notat cu 10 daca este suficient de lung. Am crezut ca se deducea asta din program.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Asa suntem noi, informaticienii, trebuie sa ne initializezi variabilele in clar, fiindca altfel nu ruleaza programul corect :D
Andy
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Bravo! :D
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

La Radio Pontes se anunta totusi vreme buna. Cat mai multe emisiuni bune! Pe aceasta cale va multumesc pentru tot, pentru daruirea voastra, pentru timpul petrecut impreuna, pentru interesul vostru fata de muzica de calitate, pentru talentul vostru. :D
Pentru cei care au realizat emisiunile mele preferate, cu toata dragostea, o dedicatie speciala, o voce de exceptie si o melodie pe masura:
http://www.youtube.com/watch?v=Zwt0inzDxqY
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Joystick... 0 PC Ontes 0 :cry:
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Nu plange Bebe Pontes, ca pe tine te vor premia cei pasionati de jocuri si IT! :wink:
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Avem echipa, avem valoare, n-avem suporturi si nici voturi totale :)
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Nici nu ştiţi ce surpriză frumoasă mi-aţi făcut cu programul de colinde! Mulţumesc mult. O idee minunată. Felicitări! :)
Încuiat