Site pontes.ro mutat pe HostGator

Sugestii, informatii de adaugat pe site si propuneri de categorii pentru forum

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Manu
General de divizie

Site pontes.ro mutat pe HostGator

Mesaj de Manu »

Dupa cum multi stiu sau au observat, site-ul www.pontes.ro a fost mutat pe serverele HostGator, de acum speram sa mearga mai bine toata treaba, Romarg ne facea deja prea multe figuri, nu mai prea lasau nimic din exterior. Acum cred ca merge mai bine si nu mai face figuri.
E o problema temporala pe alocuri, chiar si la mine... inca nu s-a propagat bine DNS-ul, ori nu stiu care ar putea fi baiul... mie imi merge inca la fosta locatie, trebuie sa intru prin subdomeniu... Se intampla din cate am observat in Cluj, in reteaua RDS, in zonele Manastur capat si Grigorescu capat. Chiar nu stiu ce am putea face... daca nici maine, cand se implinesc cele 72 de ore, date ca maxim de timp necesar pentru o propagare completa, de la modificarea in registrul de domenii... chiar o sa ma supere.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

La mine nu se incarca inca corect. Ma duce tot la vechea locatie. E chiar enervant RDS-ul asta cat de greu se mobilizeaza :evil: .
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Da... sunt ceva probleme locale ale unui server de DNS... am vorbit azi cu ei mult, au tot incercat, apoi spun ca le da bine, tot felul... dar de mers, nu merge. Problema este in Cluj si, din cate am inteles, in Oradea, reteaua RDS. Nu stiu ce as mai putea face... sper ca timpul totusi sa rezolve problema; cel putin putem accesa site-ul prin subdomeniul pontesro.ldv.ro.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

In sfarsit!!! Intr-un final... noaptea asta s-a rezolvat si la RDS Cluj cu site-ul, merge. La a treia sesizare s-a rezolvat problema, nu am mai avut atatea batai de cap cu o problema de genul... cred ca niciodata.
Scrie răspuns