Bine v-am gasit

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

Sweety
Caporal

Bine v-am gasit

Mesaj de Sweety »

Dragi prieteni, m-am gandit sa ma inscriu si eu in randul forumistilor Pontes. Poate e cam tardiva inscrierea mea, dar constatand ca pe lista de discutii nu are rost sa mai fiu inscris si totodata constatand ca aici se poate vorbi cat de cat omeneste, am facut si acest pas. Asadar inca odata Sweety va spune tuturor bine v-am gasit si va promit ca am sa ma straduiesc sa fiu promt in a da raspuns intrebarilor voastre daca voi fi in stare sa o fac. Si tot acum la inceput va spun, ca sa nu fiu prea cicalitor, ca astept propunerile voastre pentru emisiunea Vorbeste deschis (talk show-l saptamanii) si in rubrica dedicata Radio Pontes de pe acest forum, dar nu am sa creez subiecte cicalitoare. Asadar daca doriti sa imi propuneti vre-un subiect o puteti face prin urmatoarele metode: 1. completati formularul de sugestii si propuneri postat pe www.radio.pontes.ro; 2. Imi puteti trimite un -mail cu propunerea pe adresa de mail pontes_vorbestedeschis@yahoo.com; 3. Fara interventia mea puteti creea in rubrica Radio Pontes din forum subiectul cu propunerea voastra. Pe de-o parte propunerea subiectului pe forum poate creea discutii anterioare emisiunii si aici pe forum si cine stie, ne dam unii altora sfaturi. Deci Sweety va asteapta si va promit inca odata sa fiu promt.
Sa ne scriem cu bine!
Sweety
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Neatza, Cristi!
Bun venit pe forum, mai bine mai tarziu decat niciodata. Ti-am urmat sfatul si am deschis un subiect cu o propunere de discutie (vezi aici).
Numai bine,
Andy
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Am raspuns acolo la sectiunea Radio Pontes inainte de a vedea ca s-a inscris si Cristi pe forum. Bine ai venit pe aici si te asteptam sa contribui si tu la sporirea in mod util a numarului de mesaje.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Sweety
Caporal

Mesaj de Sweety »

Andreea, am citit propunerea ta, dar zic si eu ca Manu, ca sa realizez o astfel de emisiunie cu un asa subiect imi trebuie sustinere cerebeloasa si deocamdata nu stiu de unde sa procur. Vedeti? ce bine e cand vine un din asta ca mine si arunca o propunere, pe urma careia se comenteaza, ca de-aci mai invata si alti, cum asi fi eu de exemplu. Asaa ca zic: propunerea e buna, doar ca mai vorbiti pe seama ei, ca sa se prinda si Sweety :?
Sa ne scriem cu bine!
Sweety
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Salut Sweety si bun venit pe forum. Eu trebuie sa recunosc ca am cam tras chiulul, nu doar de la emisiunea ta, ci de la toate emisiunile radio Pontes. Am sa incerc sa redevin fidela, dar sincera sa fiu am fost foarte dezamagita de modul cum se desfasurau lucrurile in vara. Sper ca acum merge mai bine treaba.
Sweety
Caporal

Mesaj de Sweety »

Buna Carmen
lasa, ca te urechez eu cand trec odata prin Cluj ca nu asculti radio Pontes!
Ce sa zic? Radioul si-a reluat acctivitatea, apele si-au intrat in matca, am scapat de aparentele seminte de certuri intre realizatorii de emisiuni, marea problema insa este ca ne-am pierdut ascultatorii si ne va lua ceva timp sa ii recastigam, dar impreuna sper ca vom reusi.
Sa ne scriem cu bine!
Sweety
Scrie răspuns